Posljednji snimak beogradske manekenke: Marija veselo igra, smije se, ništa ne sluti na tragediju (VIDEO)

I na ovom snimku potvrđuje se ono što Marijini prijatelji u šoku ponavljaju: bila je izuzetno vedra osoba i ništa nije slutilo da će sebi oduzeti život

Foto: Printscreen

Region je u šoku zbog potresne vijesti da je manekenka Marija Ćurčić (25) oduzela sebi život, a jedna od njenih prijateljica, novinarka Hana Adrović ovjavila je snimak sa ovom razdraganom devojkom, uz njeno ime i slomljeno srce.

I na ovom snimku potvrđuje se ono što Marijini prijatelji u šoku ponavljaju: bila je izuzetno vedra osoba i ništa nije slutilo da će sebi oduzeti život, piše “Kurir”. Energija kojom je zračila manekenka je neopisiva.

Voditeljka i manekenka Marija Ćurčić (25) iz Beograda pronađena je mrtva u nedelju uveče u stanu u Ulici dr Aleksandra Kostića. Kako saznaje “Kurir”, Marija se objesila poslije snimanja spota s legendarnim fudbalerom Ronadinjom, koji je prije nekoliko dana boravio u Srbiji.

I fotografija sa slavnim Brazilcem ujedno je bila i njena posljednja slika postavljena na društvene mreže uz poruku: „Konačno sam ostvarila svoje dečje snove“.

Marija je ćerka poznate novinarke i voditeljke An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!