Franca: Opština Budva namjerno opstruira rad naših supermarketa, ovo je atak na kompaniju

Obzirom da se ovakvi stubići ne mogu vidjeti nigdje ispred ostalih poslovnih prostora u Budvi, nas sve navodi na zaključak da je posrijedi namjerni atak isključivo na naše prodavnice, piše u saopštenju

Foto: Franca

Obavještavamo crnogorsku javnost o demonstraciji sile kojom nadležne službe Opštine Budva ugrožavaju poslovanje supermarketa Franca postavljanjem fiksiranih stubića SAMO ispred naših maloprodajnih objekata.

Obzirom da se ovakvi stubići ne mogu vidjeti nigdje ispred ostalih poslovnih prostora u Budvi, nas sve navodi na zaključak da je posrijedi namjerni atak isključivo na naše prodavnice.

Dakle, radi se, iz nama nepoznatih pobuda, o namjernoj opstrukciji rada naše kompanije.

Napominjemo da o ovakvom selektivnom “uređenju grada” niti pisano, niti usmeno nijesmo obaviješteni od organa lokalne samouprave.

U cilju prevazilaženja i razjašnjavanja ovo situacije 22. 10. 2018. godine obraćali smo se dopisom Opštini Budva i Sekretarijatu za stambeno komunalne poslove, a shvatajući ozbiljnost i hitnost urgencijom od 25. 10. 2018. godine obratili smo se i predsjedniku Opštine Budva. Do danas, međutim, nijesmo dobili odgovore.

Ostaje nepoznanica koja je to sila i zarad čijih interesa rukovodstvo Opštine ovako radikalnim potezom narušava konkurenciju i domaći biznis stavlja u podređen položaj.

Sead Franca (Foto: Franca)

Ako se ovo dešava našoj kompaniji koja je prepoznata kao društveno odgovorna, a Opština ne reaguje pravovremeno i adekvatno, ostaje nam jedino mišljenje da je ovo urađeno sa namjerom da na ovoj teritoriji zatvorimo maloprodajne objekte.

Radi cjelokupne crnogorske javosti, naglašavamo da se kao privrednici nadamo zdravorazumskom rješenju koje nas neće onemogućavati da se dalje bavimo našim biznisom koji unapređuje cjelokupan ekonomski ambijent države.

Na kraju, važno je da istaknemo da mi, kao kompanija, uprkos svim pritiscima na nas, nećemo odustati od vrijednog rada i naših zaposlenih u Budvi. Za nesmetan rad ćemo se isključivo boriti svim raspoloživim pravnim, legalnim i legitimnim sredstvima.

Ono što je sigurno je da nećemo podleći nikakvim zakulisnim pritiscima pojedinaca koji sebe smatraju „vlasnicima Budve“ a koji sebi daju za pravo da građanske interese podređuju sopstvenim, pojedinačnim.

Srdačno,

U Bijelom Polju, 13. 11. 2018. godine

Izvrsni direktor Franca Sead

DOO „FRANCA MARKETI“ Bijelo Polje

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!