Srpska glumica se preselila na selo u Americi i presrećna je: “Živim kao u 18. vijeku”

“Živim u prelijepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u cijeloj Americi! Stalno putujem. Živjela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelijepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu!”, kazala je Ivana

Lijepu glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u seriji “Greh njene majke”, a publika je posle uloge Nede mogla da je vidi samo u pozorištu, dok nije napustila Srbiju.

Iako je svima ostala u sjećanju kao simpatična mlada glumica, Ivana je danas žena koja ima izgrađenu karijeru, ali i ispunjen privatni život.

Kratko je bila u braku, a preseljenje u Ameriku smatra svojom najboljom odlukom.

Živjela je u Los Anđelesu, a potom se preselila u Ajdaho.

“Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem prije posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih vidjela i vjerujte mi da su Srpkinje mnogo ljepše”, istakla je ona svojevremeno za “Gloriju”.

“Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvijek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvijek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedjelji samo dva sata dnevno držim časove joge”, otkrila je Ivana, koja nije htjela da ide na audicije za filmove i serije, jer joj gluma nije bila prioritet:

“Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smjela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim. Moj sin Viktor i ja dijelimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc”.

Ivana se nedavno oglasila iz sela u američkoj državi Ajdaho, gdje sad živi.

“Ćao! Nismo se vidjeli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelijepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u cijeloj Americi! Stalno putujem. Živjela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelijepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. vijeku”, rekla je tom prilikom.

Foto: Ivana Jovanović (Printscreen/Moj Heroj)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!