Jokić opet ostavio NBA svijet u nevjerici: Izjednačio rekord Lebrona i Kida po broju tripl-dabl učinaka (VIDEO)

Jokić je dijelio lopte kako je htio, servirao je Gordonu za lagano zakucavanje, a zatim je isti igrač popravio promašaj Kristijana Brauna i odveo Denver na +11 poena, a Nagetsi su potom mirno zatvorili utakmicu. Opet je bilo poteza za špice, opet su se mnogi pitali – kako sve ovo izvodi?

Nikola Jokić je imao još jedno lagano, rutinsko veče u NBA ligi – doveo je Denver do novog trijumfa sa 27 poena, 11 asistencija i 10 skokova, ujedno je ostvario i drugi tripl-dabl u sezoni! Džamal ​​Marej je dodao 18 poena i 14 asistencija, a Denver Nagetsi su nastavili snažan početak sezone pobedom nad Jutom sa 110:102.

Jokić je sada izjednačen sa Lebronom Džejmsom i Džejsonom Kidom sa 107 tripl-dabl učinaka u karijeri i jasno je da će njihov rekord brzo pasti. Eron Gordon je postigao 21 poen, najviše se istakao u efektnim zakucavanjima, dok je Denver produžio niz pobjeda na početku na 4-0, to je ujedno i prvi start Nagetsa sa 4-0 od 2018. i šesti u istoriji franšize. Početak tima iz 1976-77 sa 8-0 je najbolji u istoriji kluba, pa će Jokić pojuriti i ovaj rekord, piše sportal.blic.rs.

Lauri Markanen je imao 27 poena i 14 skokova, Voker Kesler je dodao 22 poena i 13 skokova, a Horton-Taker je imao 16 poena za Jutu.

Denver je ove sezone gubio samo četiri i po minuta i to je posebno upečatljiv podatak. Juta je na ovoj utakmici vodila samo 16 sekundi, pri 3:2, prije nego što su Nagetsi preuzeli vođstvo pri polaganju Gordona.

Nagetsi su vodili sa 17 poena razlike početkom drugog poluvremena prije nego što su Džezeri krenuli u seriju i prišli na 73:65 pri kraju treće četvrtine. Sekston je pogodio dvije trojke i smanjio na 85:80 protiv rezervista Denvera početkom četvrte dionice, ali se nakon tajm-auta trener Majkl Meloun vratio svojim zvijezdama.

Jokić je dijelio lopte kako je htio, servirao je Gordonu za lagano zakucavanje, a zatim je isti igrač popravio promašaj Kristijana Brauna i odveo Denver na +11 poena, a Nagetsi su potom mirno zatvorili utakmicu. Opet je bilo poteza za špice, opet su se mnogi pitali – kako sve ovo izvodi?

Uživajte i u magičnim potezima koji su se posebno izdvojili – Jokić je ponovo vidio ono što drugi ne vide.

Idi na VRH
error: Content is protected !!