Svi su mislili da je Mesi grlio majku nakon finala, ali ovo nije žena koja ga je rodila: Otkriveno ko je misteriozna dama

Kuvarica Antonija Farijas bila je dio proslave Argentinaca na terenu, pišu mediji iz te zemlje, a dodaju i da je ova dama u dugom radnom odnosu sa Fudbalskim savezom Argentine

Mada su gotovo svi svjetski mediji pisali o emotivnom zagrljaju Lionela Mesija i majke nakon finala Mundijala, to ipak nije bila žena koja je rodila kapitena Argentine.

Par dana kasnije je tek otkriveno da se radi o kuvarici nacionalnog tima “gaučosa” koja djelimično podseća na Seliju Mariju Kučitini, Mesijevu majku.

Kuvarica Antonija Farijas bila je dio proslave Argentinaca na terenu, pišu mediji iz te zemlje, a dodaju i da je ova dama u dugom radnom odnosu sa Fudbalskim savezom Argentine, prenosi “Blic”.

“Gaučosi” su osvojili trofej prvaka svijeta prošle sedmice pobijedivši Francusku u finalu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u utakmici koja je Mesiju donijela jedini veliki trofej koji mu je falio.

Odmah nakon trijumfa nastalo je veliko slavlje Argentinaca u kojem je učestvovala i Antonija Farijas, proslavili su Skalonijevi izabranici i na ulicama Dohe, a u ponedeljak i u Buenos Ajresu, gdje ih je pozdravilo oko četiri miliona ljudi.

 

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!