UP: Utvrđuju se okolnosti pod kojima je stradao Miloš Stamatović

Obdukcioni nalaz će, dodaje se, biti upućen državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji rukovodi izviđajem

Uprava policije saopštila je da se utvrđuju okolnosti pod kojima je stradao Miloš Stamatović (25).

Stamatović, koji je radio kao poštar u Podgorici, jestao je 17. decembra, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je juče na obali Morače, u mjestu Botun.

“Službenici Uprave policije, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja uzroka smrti M.S. (25), čije je beživotno tijelo pronađeno juče na obali rijeke Morače, u mjestu Botun. Na licu mjesta je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici izvršio uviđaj u prisustvu patologa, nakon čega je tijelo upućeno na obdukciju”, piše u saopštenju policije.

Obdukcioni nalaz će, dodaje se, biti upućen državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji rukovodi izviđajem.

“U toku su dalje policijsko-tužilačke mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt M.S. Po okončanju izviđajnih radnji javnost će biti blagovremeno informisana”, piše u saopštenju.

Foto: Privatna arhiva

Idi na VRH
error: Content is protected !!