Dejan Savićević pocijepao sliku sa Brankom Brnovićem tokom intervjua: “Ovoga nećemo pokazivati” (VIDEO)

Savićević i Brnović su nekadašnji saigrači iz Budućnosti i reprezentacije Jugoslavije, a sarađivali su i u periodu od 2011. do 2015. godine kada je bivši trener Budućnosti obavljao funkciju selektora “sokola”. Kako taj portal saznaje, u fudbalskim krugovima se sve glasnije govori da će protivkandidat Savićeviću za mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore biće upravo njegov dosadašnji veliki prijatelj Branko Brnović

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević pocijepao je sliku na kojoj je zajedno sa bivšim selektorom “sokola” Brankom Brnovićem.

Slika datira iz igračkih dana, kada je Genije igrao za Crvenu zvezdu, a Branović nosio dres Partizana.

Momenat kada Savićević cijepa sliku i pokazuje polovinu sa svojim likom dogodio se na kraju intervjua koji je prvi čovjek crnogorske kuće fudbala dao novinaru Telegrafa, a povodom tri decenije od velikog uspjeha Crvene zvezde i osvajanja Kupa šampiona.

“Ovog nećemo pokazivati”, kazao je Savićević i pokazao dio na kojoj je ostao samo on.

“Ovo je sa jedne utakmice”.

Savićević i Brnović su nekadašnji saigrači iz Budućnosti i reprezentacije Jugoslavije, a sarađivali su i u periodu od 2011. do 2015. godine kada je bivši trener Budućnosti obavljao funkciju selektora “sokola”.

Šest godina kasnije, odnosi, očito, više nisu idilični, daleko od toga, piše reprezentacija.me.

Kako taj portal saznaje, u fudbalskim krugovima se sve glasnije govori da će protivkandidat Savićeviću za mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore biće upravo njegov dosadašnji veliki prijatelj Branko Brnović.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!