Portal Revije Fokus u Brezojevicama, gdje je ubijena Gordana Dašić (84): Vuk Dašić na svoju ruku izašao, pa vraćen u bolnicu, zlikovci ukrali pušku i 300 eura

Starac nije mario za polomljenu lobanju, rebra i povrede lica, već je, nakon zbrinjavanja u Hitnoj pomoći u Plavu i bolnici u Beranama, tokom dana ipak na svoju ruku napustio bolnicu i vratio se kući. Pretpostavlja se da su počinioci ovog gnusnog zločina u kuću ušli kroz jedan od podrumskih prozora koji je bio vidno oštećen. Tražili su novac i dragocjenosti, kojih nije bilo

Vuk Dašić (82), u čiju kuću su provalnici upali protekle noći oko tri ujutro i na svirep način ubili njegovu suprugu Gordanu Dašić (84), prebačen je oko 18 sati ponovo u bolnicu u Beranama.

Posljedice napada na njega danas su bile i te kako vidljive.

Uhapšene ubice Gordane Dašić (84) iz Plava: Zločinci dobro poznavali žrtve

 

Starac nije mario za polomljenu lobanju, rebra i povrede lica, već je, nakon zbrinjavanja u Hitnoj pomoći u Plavu i bolnici u Beranama, tokom dan, ipak na svoju ruku napustio bolnicu i vratio se kući, saznaje Portal Revije Fokus.

Provalnici su oko tri sata poslije ponoći upali u kuću Dašića, u plavskom selu Brezojevica, i gušenjem usmrtili Vukovu suprugu Gordanu Dašić (84). Vuk Dašić je zadobio teške povrede. Provalnici su ga vezali i nanijeli mu teške povrede, saznaje naš portal.

 

Pretpostavlja se da su počinioci ovog gnusnog zločina u kuću ušli kroz jedan od podrumskih prozora koji je bio vidno oštećen. Tražili su novac i dragocjenosti, kojih nije bilo. Od svega što su uspjeli da pronađu odnijeli su pušku i 300 eura.

Do kasnih popodnevnih sati pripadnici Uprave policije pretraživali su teren oko kuće Dašića i područje u neposrednoj okolini.

Rodbina, prijatelji i komšije u selu Brezojevice su u šoku i nevjerici. Stari bračni par živio je, kažu, mirnim i povučenim životom. Nisu imali djece i zajedno su dočekali starost radeći na svom imanju.

Stanovnici Plava i okoline još ne mogu da vjeruju da se nešto ovako moglo desiti. Svi očekuju da će policijska istraga dati rezultate i da će se počinioce ovog gnusnog čina izvesti pred lice pravde.

Mole se svi koji bilo šta znaju u vezi sa ovim događajem da jave najbližoj policijskoj stanici, ili da o tome obavijeste prijatelje i rodbinu.

Ekipa Portala Revije Fokus

ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA I FOTOGRAFIJA BEZ SAGLASNOSTI PORTALA REVIJE FOKUS

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!