Eldina Kučević u trci za najbolju košarkašicu Northwest Jersey Athletic Conference za 2014/2015. godinu

Šesnaestogodišnja Eldina Kučević trenutno je prva po broju glasova u anketi portala nj.com. U svom kratkom predstavljanju navela je da košarku igra od osme godine, da se na terenu i van njega trudi da bude dobar uzor saigračicama i da ih inspiriše da nikada ne odustaju

Na potralu nj.com u toku je anketa, odnosno glasanje za najbolju košarkašicu u Northwest Jersey Athletic Conference za 2014/2015. godinu.

Među 22 košarkašice za titulu se bori i šesnaestogodišnja Eldina Kučević, koja je trenutno prva po broju glasova.

Eldina pohađa Lenape Valley Regional High School in Stanhope, New Jersey. Kako je napisala u svom predstavljanju na portalu, košarku igra od osme godine. U ovoj sezoni za svoj tim prosječno bilježi 13,1 poena, 4.1 skoka i 2.4 asistencije po utakmici.

“Sport je postao veoma važan dio mog života. Od malih nogu sam bila plejmejker u timu, a kako sam odrastala proširila sam svoje sposobnosti da postanem dobar bek šuter. Moj san je oduvijek bio da igram košarku na nivou koledža. Nadam se da ću naći koledž koji je konkurentan za moj nivo igre”, piše u Eldininom predstavljanju.

Talentovana djevojka je istakla da je njena radna etika i posvećenost čine odličnim kandidatom za bilo koji tim.

“Imam prilično visok ‘košarkaški IQ’ koji sam stekla dugogodišnjim iskustvom. Na terenu i van njega se trudim da budem dobar uzor mojim saigračicama. Oduvijek sam bila izuzetan učenik i vrijedan radnik u učionici. Na terenu sam postavila dobar primjer za moj tim, dajući im sve što imam, svaku praksu i svaku utakmicu. Što je najvažnije, posvećena sam pobjedi i inspirišem moje saigračice da nikada ne odustaju”, precizirala je Eldina.

Pitanje na portalu glasi: Ko je najbolja igračica u Northwest Jersey Athletic Conference?

Glasanje traje do ponedjeljka, do pet časova popodne.

“Možete glasati koliko god puta želite. Mi znamo da shvatate ovu anketu ozbiljno. Napominjemo, ukoliko bude ‘rafalnog’ glasanja sa bilo kog pojedinačnog IP-a, on će biti blokiran”, piše na portalu nj.com.

Ukoliko želite da glasate u ovoj anketi, onda to možete uraditi na sledećem sajtu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!