BUDITE U FOKUSU: REKLAMIRAJTE SE NA NAJČITANIJEM ISELJENIČKOM PORTALU

Neka Vaš biznis bude u fokusu naših čitalaca širom svijeta. Reklamirajte se na najčitanijem iseljeničkom portalu i povežite sa našim iseljenicima u SAD, Kanadi, Njemačkoj, Luksemburgu, Švajcarskoj…

O NAMA

Prvi broj Revije Fokus izašao je 21. maja 2008. godine u Njujorku i za kratko vrijeme stekao veliki broj čitalaca. Činjenica da u Njujorku i SAD ne postoji nijedan list koji okuplja ljude porijeklom iz Crne Gore, motivisala nas je da krenemo u tu misiju, uvjereni da uspjeh neće izostati. I nijesmo se prevarili. Novine smo distribuirali širom SAD i Kanade, a određeni broj primjeraka slali i u Crnu Goru. Nakon štampanja prvog broja Fokusa, svaki naredni je iščekivan s nestrpljenjem. Ubrzo je postao najčitaniji periodični list sa prostora bivše Jugoslavije u državama Njujork i Nju Džerzi.

Nakon šest godina od izlaska prvog broja Fokusa, svjesni svih prednosti koje pružaju online izdanja u odnosu na štampane medije, odlučili smo da redizajniramo naš web portal i svu raspoloživu energiju usredsredimo da zaživi među našim ljudima u dijaspori i zavičaju.

Naša Facebook stranica Portal Revije Fokus trenutno ima 52.500 lajkova i spada među najpopularnije u dijaspori i zavičaju. Revija Fokus na Facebooku ima 4.999 prijatelja.

Naša druga Facebook stranica Iseljenicke price ima preko 46.000 lajkova.

MARKETING PONUDA

Portal Revije Fokus nudi mogućnost postavljanja banera.

Ukoliko želite da Vaš biznis promovišete i da za kratko vrijeme steknete veliki broj mušterija, Portal Revije Fokus Vam nudi mogućnost objavljivanja promo sadržaja. Pomenuti sadržaj ćemo objaviti i na našoj Facebook stranici i u dogovoru s Vama možemo dodatnim plaćanjem Facebooku povećati vidljivost u određenoj državi.

Na osnovu Vaše potrebe uradićemo paket ponudu!

Molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail: focus.mn@gmail.com

Takođe nas mozete kontaktirati putem Facebook stranice Portal Revije Fokus.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!