BUDITE U FOKUSU: REKLAMIRAJTE SE NA NAJČITANIJEM ISELJENIČKOM PORTALU

Neka Vaš biznis bude u fokusu naših čitalaca širom svijeta. Reklamirajte se na najčitanijem iseljeničkom portalu i povežite sa našim iseljenicima u SAD, Kanadi, Njemačkoj, Luksemburgu, Švajcarskoj…

O NAMA

Prvi broj Revije Fokus izašao je 21. maja 2008. godine u Njujorku i za kratko vrijeme stekao veliki broj čitalaca. Činjenica da u Njujorku i SAD ne postoji nijedan list koji okuplja ljude porijeklom iz Crne Gore, motivisala nas je da krenemo u tu misiju, uvjereni da uspjeh neće izostati. I nijesmo se prevarili. Novine smo distribuirali širom SAD i Kanade, a određeni broj primjeraka slali i u Crnu Goru. Nakon štampanja prvog broja Fokusa, svaki naredni je iščekivan s nestrpljenjem. Ubrzo je postao najčitaniji periodični list sa prostora bivše Jugoslavije u državama Njujork i Nju Džerzi.

Nakon šest godina od izlaska prvog broja Fokusa, svjesni svih prednosti koje pružaju online izdanja u odnosu na štampane medije, odlučili smo da redizajniramo naš web portal i svu raspoloživu energiju usredsredimo da zaživi među našim ljudima u dijaspori i zavičaju.

Danas je www.fokuspress.com najčitaniji iseljenički portal, o čemu govori i naš plasman kod analitičkog sajta Aleksa (Alexa.com).

Naša Facebook stranica Portal Revije Fokus trenutno ima 51.489 lajkova i spada među najpopularnije u dijaspori i zavičaju. Revija Fokus na Facebooku ima 4.999 prijatelja.

MARKETING PONUDA

Portal Revije Fokus nudi mogućnost postavljanja banera (reklame u jednom dijelu sajta). Za postavljanje banera pogledajte neke od slobodnih pozicija.

Ukoliko želite da Vaš biznis promovišete i da za kratko vrijeme steknete veliki broj mušterija, Portal Revije Fokus Vam nudi mogućnost objavljivanja promo sadržaja. Pomenuti sadržaj ćemo objaviti i na našoj Facebook stranici i u dogovoru s Vama možemo dodatnim plaćanjem Facebooku povećati vidljivost u određenoj državi.

Na osnovu Vaše potrebe uradićemo paket ponudu!

Molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail: focus.mn@gmail.com

Takođe nas mozete kontaktirati putem Facebook stranice Portal Revije Fokus.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!