Džanan Musa prvi put govorio o porodičnoj tragediji: Preminule su mu dvije sestre (VIDEO)

“Moj otac je bio u ratu, a ja tada nisam bio rođen, hvala Bogu. Pričao sam s njim o tome i bilo je jako teško. Nije znao znao gdje mu je porodica, nije znao da li je majka kod kuće ili je mrtva. Moj brat sada ima 34 godine i doživio je rat, ali bio je vrlo mali. Mnogo puta smo pričali o ratu i to je bio horor”, kazao je Musa

Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog života u ekskluzivnom razgovoru za španski El Chiringuito TV.

Musa je govorio o užasu koji je njegova porodica proživljavala tokom rata.

“Moj otac je bio u ratu, a ja tada nisam bio rođen, hvala Bogu. Pričao sam s njim o tome i bilo je jako teško. Nije znao znao gdje mu je porodica, nije znao da li je majka kod kuće ili je mrtva. Moj brat sada ima 34 godine i doživio je rat, ali bio je vrlo mali. Mnogo puta smo pričali o ratu i to je bio horor”, kazao je Musa.

Govoreći o teškoj povredi koju je zadobio 2022. igrajući za Breogan, kada je doživio rupturu dušnika, Musa je prvi put otkrio da su njegovi roditelji doživjeli porodičnu tragediju, prenosi “Avaz”.

“Bojao sam se za svoj život i mislio sam na svoju majku, jer smo, a o tome prvi put govorim, izgubili dvije sestre koje su preminule”, naveo je Musa, između ostalog, u razgovoru za El Chiringuito TV.

Foto: Džanan Musa (Screenshot/El Chiringuito TV)

Idi na VRH
error: Content is protected !!