Albanska novinarka otkrila nove jezive detalje o braku Alme koja je sa troje djece skočila u ledenu rijeku: Spalio je sve njene stvari…

Prema riječima novinarke Hodže, Ergis je izbrisao sve poruke koje je imao s Almom tokom poslednjeg mjeseca sa svog telefona. Novinarka Anila Hodža takođe je rekla da je Ergis poslao poruku svojoj snajki u kojoj ju je pitao zašto mu nije rekla da ga je Alma vidjela sa djevojkom

Alma Arazi (39) i njeno troje djece tragično su okončali život 2. maja u Skadru, kada su se utopili u hladnoj rijeci Bojani, a cio slučaj i dalje je obavijen velom misterije. Javnost i dalje ne može da dođe do odgovora šta je tačno navelo ženu da skoči i izvrši samoubistvo i u smrt povede i djecu.

Novinarka albanskog portala Voks njuz, Anila Hodža, otkrila je nove detalje o tragediji u Skadru, u kojoj je 39-godišnja Alma Arazi okončala život utapanjem u rijeci Bojana zajedno sa svoje troje djece.

Hodža je rekla da se Alma i njen muž Ergis Arazi mjesec dana nisu slagali, te da je ona nedavno napustila kuću, a on je spalio sve njene stvari.

Prema riječima novinarke Hodže, Ergis je izbrisao sve poruke koje je imao s Almom tokom poslednjeg mjeseca sa svog telefona.

Novinarka Anila Hodža takođe je rekla da je Ergis poslao poruku svojoj snajki u kojoj ju je pitao zašto mu nije rekla da ga je Alma vidjela sa djevojkom.

ERGIS SPALIO ALMINU ODEĆU KAD JE OTIŠLA IZ KUĆE

Ergis je, prenosi “Blic”, spalio Almine stvari nakon što je ona napustila kuću, što je takođe dokazano od strane tužilaštva. Svaki put kad bi Ergis izlazio iz stana, blokirao bi Almu. Poslao je poruku snajki pitajući je “zašto mi nisi rekla da si me vidjela”. Ne samo što je ona ispitana kasnije u tužilaštvu, već i Almin otac, sestra i brat.

Međutim, Alma se nadala da će moći da spase porodicu. Ona je praštala Ergisu sve dok ga nije vidjela sa novom djevojkom.

Kako je rekla albanska novinarka, postoji još nekoliko kamera i snimaka koji su predati tužilaštvu, a postoje i još dva mjesta na kojima se nalaze sigurnosne kamere, za koje je podnijet zahtev da se uzmu i pregledaju.

Alminom mužu Ergisu je prošle nedjelje određen pritvor. Njemu se na teret stavlja podsticanje na samoubistvo i nasilje u porodici.

Ergis se nalazi u pritvoru od 4. maja i navodno je u teškom psihičkom stanju. Prema navodima izvora albanskih medija, policija je ponovo čitala psihološko vještačenje Ergisa, koje je urađeno kada je prethodni put bio iza rešetaka zbog narkotika.

OBRT U ISTRAZI

Teorija po kojoj su Alma i njeno troje dejce skočili sa starog ili novog mosta na Bojani nije bila zadovoljavajuća za skadarsku policiju i tužilaštvo, jer su sumnjali da je samoubistvo izvršeno ispod mosta, a ne preko mosta.

Istraga je dovela do ovog novog obrta nakon što je pronađena lutka za koju se sumnja da je pripadala jednoj od njenih ćerki, a koju je lokalna policija Skadra pronašla ispod novog mosta na Bojani. Lutka je promijenila tok istrage za policijske snage iz sela Daragjat, gdje je pronađena njena devetogodišnja ćerka. Albanski Report TV objavio je da je utvrđeno kako je Alma sa djecom zapravo skončala ispod novog mosta na Bojani.

Foto: Facebook

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!