Dirljivo: Ognjen Amidžić ispunjava obećanje dato prijatelju Marinku Madžgalju

”Flamingosi” će ponovo pjevati. Andrija Milošević će pjevati Marinkove dionice, pridružiće im se mnogo glumaca i pjevača koji su na bilo koji način bili dio ”Flamingosa”

Foto: Printscreen

Ognjen Amidžić priprema veliki koncert koji će biti održan u čast njegovog prijatelja i saradnika Marinka Madžgalja, koji je prije dvije godine preminuo od teške bolesti. Sav prihod od ovog koncerta će biti namijenjen Madžgaljevoj ćerki Sari.

Ognjen je neposredno poslije Marinkove smrti obećao da će se posvetiti ovom projektu, jer želi da na sve načine pomogne porodici pokojnog druga. Nakon dvije godine, konačno je odlučio da ispuni svoje obećanje, jer smatra da je sada pravo vrijeme za to.

“U narednih nekoliko dana znaćemo tačan termin zato što on ne zavisi samo od mene nego od brojnih estradnih i glumačkih ličnosti koje treba da učestvuju. Problem je samo da nađemo termin koji svima odgovara kako bismo zakazali Sava centar. Mislim da će biti pred ljeto”, izjavio je Ognjen.

Kako je dodao, scenario je napravljen. ”Flamingosi” će ponovo pjevati. Andrija Milošević će pjevati Marinkove dionice, pridružiće im se mnogo glumaca i pjevača koji su na bilo koji način bili dio ”Flamingosa”. 

“Zamislili smo da to bude jedno lijepo veče tokom kojeg ćemo se kroz osmjeh sjetiti našeg Makija. On je to zaslužio i daću sve od sebe da to ispadne baš kako bi on volio”.

On je potvrdio i da će sav prihod ići Marinkovoj ćerkici, dodajući da će i naredne godine organizovati neko druženje.

“To je logično i tako će i biti. Naravno, gledaćemo da svake godine organizujemo neko druženje. Uostalom, mi na Makija mislimo svakoga dana, ne samo na godišnjicu”, rekao je Ognjen za kraj, piše “Telegraf”, prenosi “Avaz”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!