Haos u Budvi: Sukob policije i navijača Partizana, lomili stakla dok su trenirala djeca, povrijeđen policajac (VIDEO)

“Vijesti” prenose da su navijači Partizna lomili stakla dok je trenirala najmlađa grupa karate kluba, djeca starosti od tri do šest godina, ali prisebnošcu trenera Stefana Vukotića, koji je sklonio djecu i suprotstavio se huliganima, spriječeno je da dođe do većeg incidenta

Foto: Twitter/101% ULTRAS

Jedan policajac je povrijeđen, a 25 navijača Vatepolo kluba Partizan uhapšeno večeras u Budvi, nakon incidenata prije početka utakmice između Primorca iz Kotora i tog beogradskog kluba.

Iz Uprave policije je saopšteno da je oko 18:50, prije početka vaterpolo utakmice u okviru regionalne A1 lige, na bazenu “Dragan Trifunović” došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Oko 120 navijača vaterpolo kluba “Partizan” odbilo je da se podvrgne redovnom detaljnom pregledu zaštitara koji su obezbjeđivali događaj.

Osim toga, kako navode iz policije, pokušali su nasilno da uđu u unutrašnjost objekta, pa im je od budvanska policija izdala upozorenje na koje su se oglušili.

Foto: Twitter/101% ULTRAS

Ova grupa navijača je udaljena sa bazena nakon čega su kamenicama gađali objekat i napravili štetu na njemu i službenom vozilu Uprave policije, piše rtcg.me.

U cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, policija je upotrijebila zakonom predviđena sredstva prinude.

Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac.

Policija preduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju procesuiranja lica odgovornih za narušavanje javnog reda i mira.

“Vijesti” prenose da su navijači Partizna lomili stakla dok je trenirala najmlađa grupa karate kluba, djeca starosti od tri do šest godina, ali prisebnošcu trenera Stefana Vukotića, koji je sklonio djecu i suprotstavio se huliganima, spriječeno je da dođe do većeg incidenta.

Predsjednik kluba Ranko Vukotić i trener su držali vrata i spriječili huligane da uđu u salu. Djeca su za to vrijeme bila sklonjena u svlačionice i niko nije povrijeđen.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!