Neviđena svađa Dejana Savićevića i Dejana Pekovića Džaje, usijale se mreže: “Pojma ti nemaš, ko tebe uopšte zna?” (VIDEO)

“Pa, ko tebe zna Džaja? Ko te zaustavlja? Mene ne zaustavljaju ljudi, gdje te iko zaustavlja”, rekao je Savićević. “Pa, zašto bi te zaustavljali?”, odgovorio mu je Peković. “Isto što i tebe da pitaju, šta je ovo? Pitaju me nekad za neku utakmicu i za nešto. Ko ti je mama, ko ti je tata, đed ti je bio general neki, kakve to ima veze. Da ja pričam o svome ocu? Ti treba da pričaš o sebi Džaja”, rekao je Savićević

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Milana, Dejan Savićević, našao se tokom TV emisije “Fudbal Fest” koja je emitovana na RTCG u “klinču” sa nekadašnjim fudbalerom Partizana Dejanom Pekovićem Džajom, sa kojim je i prethodnih godina imao sukob mišljenja pred kamerama, piše sd.rs.

Savićević je već dvije decenije na čelu FS Crne Gore, dok je Peković često umio da kritikuje rad ove organizacije i generalno dešavanja u crnogorskom fudbalu. To se popularnom Geniju nije nimalo dopalo i u jednom momentu je doveo u pitanje kredibilitet sagovornika.

Tada je Dejo izazvao Pekovića na razgovor o karijeri. Džaja je tokom svoje karijere nastupao za Budućnost, Partizan, Standard iz Liježa, meksičku Pueblu i kiparski Apolon iz Limasola. Sa druge strane, Savićević je po jednom osvajao Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom i Milanom.

“Emisija je postala, da ne kažem šta…”, rekao je Savićević u jednom trenutku.

“Ne možemo da izađemo na ulicu od ljudi”, odvratio je Peković.

“Pa, ko tebe zna Džaja? Ko te zaustavlja? Mene ne zaustavljaju ljudi, gdje te iko zaustavlja”, rekao je Savićević.

“Pa, zašto bi te zaustavljali?”, odgovorio mu je Peković.

“Isto što i tebe da pitaju, šta je ovo? Pitaju me nekad za neku utakmicu i za nešto. Ko ti je mama, ko ti je tata, đed ti je bio general neki, kakve to ima veze. Da ja pričam o svome ocu? Ti treba da pričaš o sebi Džaja”, rekao je Savićević.

“Ja ću da pričam o o sebi”, uzvratio je Peković.

@cgsportme

Dio diskusije Dejan Savićević – Dejan Džaja Peković u Fudbal festu. Peković optužio Savićevića da je glavni krivac za stanje u fudbalu, Savićević mu poručio da ga bez emisije niko ne bi znao i demantovao navode. 📸RTCG

♬ original sound – CGsport

“O čemu ćeš da pričaš o sebi? O čemu? O tome kad si bio igrač? Zovne svoga igrača u emisiju, pa ga Radević pita – koju si poziciju za reprezentaciju igrao? Pusti to!”, uzvratio je Savićević.

“Dejane, to je spinovanje ako ćeš tako da gledaš. Ti braniš ljude od mene sportiste, koji nemam mrlju u karijeri”, rekao je Peković.

Rasprava se tek zahuktala i Savićević je u spomenuo i Mojaša Radonjića, koji je bio selektor mlade reprezentacije Crne Gore od 2014. do 2018. godine.

“A šta je Mojaš, nesportista? Znaš šta je Mojaš za tebe, u svakom smislu? Znaš kakav je u fudbalskom smislu? Gdje je Mojaš (Radonjić) igrao?”, upitao da je Savićević.

“Evo, kazaću ti, igrao u Lovćenu, Sutjesci i Budućnosti”, zvratio je Petković.

“Mojaš je institucija za tebe, Džaja. Tebe ne zna niko, Džaja, da nema ove emisije, niko te ne bi poznavao. Gde si igrao? Uzmi na Vikipediji šta si igrao”, rekao mu je Savićević.

“Ja sam sa 11 godina krenuo i došao do toga da sa 23 godine igram protiv Barselone i da dajem golove Barseloni. Posle toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam da pauziram. Igrao sam i u Partizanu i u Belgiji, Meksiku i svi su ti ljudi ludi što su me plaćali toliko. I tražio sam sam kad sam imao ugovor tu na stolu da igram sam i da pokažem ljudima da vrijedim više. To su milionski ugovori”, rekao je Peković.

“Milionski ugovori? Ne vjerujem baš”, dodao je Savićević.

Sada je svađa dvojice nekadašnjih fudbalera dobila novu epizodu, ponovo pred TV kamerama, a čini se da je ona bila još i žešća od prethodne.

Idi na VRH
error: Content is protected !!