Tragedija u BiH: Pronađeno tijelo 20-godišnjeg mladića koji se utopio u Bregavi, za drugim traga 100 ljudi

Uz pomoć specijalne dizalice, iz korita Bregave izvučeno je vozilo marke “Jeep”, u kojem je bilo tijelo jednog nastradalog mladića. Za drugim tijelom potragu nastavlja više ronilačkih timova, ali i pripadnici gorskih službi spašavanja, policije i vatrogasaca iz više hercegovačkih gradova

Tijelo stradalog dvadesetogodišnjaka pronašli su u utorak ronioci u vozilu koje se u noći na ponedjeljak survalo u rijeku Bregavu kod Stoca u Hercegovini, dok za drugim mladićem potragu nastavlja stotinu pripadnika raznih službi.

Uz pomoć specijalne dizalice, iz korita Bregave izvučeno je vozilo marke “Jeep”, u kojem je bilo tijelo jednog nastradalog mladića. Za drugim tijelom potragu nastavlja više ronilačkih timova, ali i pripadnici gorskih službi spašavanja, policije i vatrogasaca iz više hercegovačkih gradova.

“Izvučeno je jedno tijelo i vozilo. Za drugim tijelom se traga”, rekao je portparol policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, Ljudevit Marić.

Pojasnio je kako će se u srijedu obaviti obdukcija smrtno stradalog mladića (F. S.), dok je vozilo u kojem je pronađen prevezeno u policiju u Čapljini, gdje će se u srijedu obaviti uviđaj, piše “Jutarnji list”.

Ronioci su u ponedjeljak pokušali da krenu u potragu, ali su zbog nabujale rijeke i rizika po život od toga odustali.

Nestanak dvojice mladića policiji u Stocu u ponedjeljak su prijavili roditelji nakon čega je pokrenuta opsežna potraga. Na lokaciji Pitića brijeg najprije su otkriveni tragovi kočenja i dijelova automobila koji su otpali kad se vozilo strmoglavilo u rijeku Bregavu.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!