Super Bowl postavio rekord po gledanosti: Nas i Amerikanaca 123.4 miliona (VIDEO)

Superbowl ima fanove među našim iseljenicima. Veliki broj njih se okuplja u restoranima ili privatnim kućama da gledaju utakmicu. U restoranu kod Dina Redžića i Paola Nicaja na Long Islandu se okupila grupa prijatelja iz Crne Gore koji su na taj način dali doprinos ovom broju od 123.4 miliona gledaoca na svim platformama

Super Bowl je završen posle produžetaka, Kanzas Siti Čifsi su u Las Vegasu odbranili trofej pobijedivši San Francisko Fortinajnerse, a postavljen je rekord po gledanosti.

Prema CBS-u, koji je prenosio utakmicu, Super Bowl je u prosjeku imao 123.4 miliona gledaoca na svim platformama probivši granicu od 115.1 milion tokom prošlogodišnjeg Super Bowla između Chiefsa i Philadelphia Eaglesa. CBS je dodao da je 202.4 miliona ljudi gledalo barem dio utakmice, čime je oboren rekord od 184 miliona, takođe postavljen na prošlom Super Bowlu.

Prema TickPicku prosječna cijena ulaznice iznosila je nevjerojatnih 9.850 dolara.

Super Bowl takođe ima fanove među našim iseljenicima. Veliki broj njih se okuplja u restoranima ili privatnim kućama da gledaju utakmicu.

U restoranu kod Dina Redžića i Paola Nicaja na Long Islandu se okupila grupa prijatelja iz Crne Gore koji su na taj način dali doprinos ovom broju od 123.4 miliona gledaoca na svim platformama. Među njima je bio i Amer Cikotić, crnogorski konzul žeran u Njujorku.

Na sledećem linku možete pogledati dio pobjedničke atmosfere:

Idi na VRH
error: Content is protected !!