Dejan Savićević: Postojao je jedan fudbaler iz CG koji je bio veći talenat od mene, on danas živi u SAD (VIDEO)

„Imate i Đokovića kojem mnogi govore da je mogao nešto na drugi način, a čovjek je više uradio za Crnu Goru nego iko. Svaka budala sad može izaći na televiziju i reći šta hoće. Kamo sreće da i dalje ima cenzure…kakvi likovi sve imaju prostora, gledate i prostitutke koje su idoli“, kazao je Savićević

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević gostovao je u emisiji “Slobodna zona” sa Draženom Živkovićem gdje je govorio o trenutnoj situaciji u FSCG, kao i o miješanju politike u sport.

Proslavljeni fudbalski as je kazao da se ne kaje što je prihvatio da bude na čelu FSCG već 22 godine, istakavši da su mu mnogi zamjerili što je 2006. bio za nezavisnu Crnu Goru.

„Imate i Đokovića kojem mnogi govore da je mogao nešto na drugi način, a čovjek je više uradio za Crnu Goru nego iko. Svaka budala sad može izaći na televiziju i reći šta hoće. Kamo sreće da i dalje ima cenzure…kakvi likovi sve imaju prostora, gledate i prostitutke koje su idoli“, kazao je Savićević, prenosi Borba.

Savićević je priznao da je imao jedan igrač iz CG koji je bio veći talenat od njega.

“On danas živi u SAD. U pitanju je Nebojša Bandović iz Nikšića. Nosio je svojevremeno dres ‘Crvene Zvezde'”, kazao je Savićević.

Pogledajte emisiju.

Idi na VRH
error: Content is protected !!