Đoković napravio veliki propust na dodeli Zlatne lopte: Nole se odmah izvinio, a snimak kruži mrežama (VIDEO)

“Mislim da sam imao devet ili deset godina kada sam odlučivao da li ću da igram fudbal ili tenis. Izabrao sam tenis, ne znam da li je to bila dobra odluka, ali mislim da jeste”, rekao je Đoković i naslijao prisutne

Novak Đoković bio je dio dodjele nagrada najboljim fudbalerima u Parizu. Najbolji teniser svijeta je imao zadatak da dodijeli Zlatnu loptu najboljoj fudbalerki Aitani Bonmati, a njegov gaf je postao viralan.

Đoković je održao govor i pozvao fudbalerku Barselone da izađe na binu kako bi primila nagradu. Kada je Bonmati došla na podijum, Novak se pomjerio da se zahvali svima, ali je zaboravio ključnu stvar. Nije se sjetio da joj uruči trofej.

Bonmati je. Piše sportalblic.rs, bila pomalo i zbunjena, ali su organizatori reagovali i ispravili grešku našeg tenisera.

“MOJ OTAC JE BIO PROFESIONALNI FUDBALER”

Đoković je uveličao događaj na kojem je Lionel Mesi proglašen za najboljeg fudbalera svijeta u 2023. godini. Posle predstavljanja od strane jednog od voditelja programa, Didijea Drogbe, Novak je stao za govornicu.

“Velika je čast biti ovdje. Hvala organizatorima što su me pozvali. Privilegija je biti okružen najboljim igračima svijeta u najvećem sportu na svijetu, sportu uz koji sam odrastao, igrao svakog dana. Moj otac je bio profesionalni fudbaler, tako da sam i ja malo igrao”, rekao je Nole.

Zatim je istakao nešto što je izazvalo sjajnu reakciju u sali.

“Mislim da sam imao devet ili deset godina kada sam odlučivao da li ću da igram fudbal ili tenis. Izabrao sam tenis, ne znam da li je to bila dobra odluka, ali mislim da jeste”,  rekao je Đoković i naslijao prisutne.

Na to se Drogba ubacio riječima:

“Nije bila loša…”

Za kraj, Novak je još jednom potvrdio da je veliki fan fudbala.

“Naravno, i dalje pratim fudbal svakog dana i veliki sam navijač”, rekao je Đoković.

Idi na VRH
error: Content is protected !!