Svađa na sjednici, Abazović: Da nije URE Spajić bi i dalje jurio Kineskinje komunistkinje; Spajić: Odlazeći cirkus

„Prihvaćeno je odlaganje popisa da bi Andrija Mandić bio šef parlamenta. Sumnjičav sam i da će popis biti održan do decembra, ali suština je kupovina vremena za pokretanje nekih procesa“, kazao je Abazović

Sada već bivši premijer Dritan Abazović čestitao je izbor novog rukovodstva Crne Gore i poželio puno uspjeha u budućem radu.

Međutim, oštro ih je optužio da su prekršili Ustav i sumirao rezultate svoje Vlade u odnosu na, kako je kazao, ekonomske čarobnjake.

„Prihvaćeno je odlaganje popisa da bi Andrija Mandić bio šef parlamenta. Sumnjičav sam i da će popis biti održan do decembra, ali suština je kupovina vremena za pokretanje nekih procesa“, kazao je on.

Spajiću je poručio i kako preuzima Vladu u državi koja, uprkos njegovim najavama, nije bankrotirala.

„I zato tražim od novog ministra finansija da ujutro odmah kaže da li je Crna Gora pred bankrotom. Građani moraju da znaju da je Vaš plan da se zadužite ogroman novac i da uzmete dio. Samo ovaj put nemojte da ide preko Beograda, jer su okolnosti takve da bi Vas neko mogao izdati. Govorim i o nekim ljudima iz Njemačke, a Vi znate o kojima govorim“, poručio je on.

Kaže i da nije bilo URE Spajić bi možda i dalje jurio Kineskinje komunistkinje, prenosi adria.tv.

„Sve što sam predvidio se desilo. Manjinska vlada je bila planirana na godinu dana, donijete su istorijske odluke, suprotstavljanje kriminalnim strukturama, potpisivanje Temeljnog ugovora…“, kazao je on.

“Građani, upravo ste imali priliku da čujete nastavak putujućeg cirkusa zvanog 43. Vlada. Mislim da su mnogi srećni što se taj cirkus završava večeras. Toliko ste izjava iznijeli večeras da ne znam odakle da počnem”, rekao je Spaić.

Foto: GOV.ME

Idi na VRH
error: Content is protected !!