Savjet saopštio da je mladić sa snimka iz Pljevalja napao policajca s leđa: Pogledajte reakciju policije (VIDEO)

Povodom objavljenog snimka intervencije prema jednom mladiću, utvrđeno je da se radi o O.M. U toku je njegovo procesuiranje zbog napada na službeno lice, a Savjet je zatražio kompletnu dokumentaciju kako bi se provjerilo postupanje prema njemu”, saopšteno je iz Savjeta za građansku kontrolu rada policije

Policija je sinoć u Pljevljima opravdano upotrijebila hemijska sredstva, jer su napadnuti kamenicama, flašama i upaljačima, ocijenjeno je iz Savjeta za građansku kontrolu rada policije.

“Upotrijebljena je hemija kao sredstvo prinude i okupljena masa je rastjerana. Na osnovu raspoloživih podataka, Savjet je ocijenio da je upotreba tog sredstva prinude bila opravdana”, prenose Vijesti.

Kazali su i da se, sinoć, do ponoći, zdravstevnoj ustanovi u Pljevljma javilo troje građana – dvoje odraslih i jedno dijete i četiri policijska službenika.

“Povreda kod građanke nije nastala neposrednim postupanjem policijskog službenika nego je pretpostavka ljekara da je do povrede došlo od patrona upotrijebljene hemije. Ostali građani su se javili zbog dejstva suzavca na oči. Jedan policajac je zadržan na odjeljenju hirurgije, dok su kod ostalih evidentirane lake tjelesne povrede. Povodom objavljenog snimka intervencije prema jednom mladiću, Savjet je utrdio da se radi o O.M. koji je napao policijskog službenika s leđa. U toku je njegovo procesuiranje zbog napada na službeno lice, a Savjet je zatražio kompletnu dokumentaciju kako bi se provjerilo postupanje prema njemu”, saopšteno je iz Savjeta.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!