Dječak iz Irana izveo čuvenu proslavu gola ispred Ronalda: Pogledajte njegovu reakciju (VIDEO)

Scene iz Irana po dolasku portugalskog fudbalera u tu zemlju brzo su se proširile po društvenim mrežama, a čak mu je i predsjednik protivničkog kluba poklonio persijski tepih

Kristijano Ronaldo i njegov Al Nasr će danas gostovati u Teheranu, gdje igraju utakmicu azijske Lige prvaka protiv Persepolisa.

Scene iz Irana po dolasku portugalskog fudbalera u tu zemlju brzo su se proširile po društvenim mrežama, a čak mu je i predsjednik protivničkog kluba poklonio persijski tepih.

Na žalost iranskih navijača, oni neće moći da prisustvuje utakmici na stadionu Azadi zbog sankcija Azijske konfederacije (AFC). Utakmica će se igrati iza zatvorenih vrata, iako će se prenositi putem televizije.

Po dolasku u Iran nastala je prava pomama za Ronaldom i svi su željeli da ga vide, a na mostovima su okačeni brojni transparenti s portretima fudbalera Al Nasra kao dobrodošlica.

Al Nasr je objavio i video mladog navijača koji je imao priliku da upozna Ronalda, fotografiše se s njim i dobije njegov potpis na dresu. Imao je i priliku i ispred svog idola izvesti proslavu gola jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Ronaldu je to godilo pa se od srca nasmijao i zagrlio dječaka.

Idi na VRH
error: Content is protected !!