I Njujork u znaku Džokera, sa Somborcem se nije šaliti

On je jedini u istoriji u sve tri najznačajnije kolone (poeni, skokovio, asistencije) bio lider tima i najbolji akter plej-ofa, a pokazao je i vrhunski spotski fer-plej, pa je zaslužio poštovanje i ljubav navijača i riavla iz neuporedivo većih timova

Nevjerovatne igre MVP finalne serije i finala NBA lige Nikole Jokića, koji je Denver vodio do prve, istorijske titule, podigle su i popularnost srpskom centru.

On je jedini u istoriji u sve tri najznačajnije kolone (poeni, skokovio, asistencije) bio lider tima i najbolji akter plej-ofa, a pokazao je i vrhunski spotski fer-plej, pa je zaslužio poštovanje i ljubav navijača i riavla iz neuporedivo većih timova.

Iako je dva puta bio MVP, učesnik Ol stara, Jokić je tek nakon što je “metlom” počistio LA lejkerse, a Kralj Džejms mu potom javno skinuo kapu, Džoker je postao predmet interesovanja medija i sada ubira zaslužene plodove rada i talenta.

Doprinijela je tome i burma, sa kojom vezanom u pertlama patika “nike” neizostavno izlazi na parket, pišu “Vijesti”.

A iznenadnu popularnost umije da iskoristi i jedan od dva najveća proizvođača sportske opreme. Uostalom, i ne bi Nike bili tako uspješna kompanija. Koristi će imati i Jokić, koji je jedan od tri najplaćenija košarkaša na svijetu, ali sada će i do marketinga inkasirati neuporedivo više.

I Beograd je znao da zahvali za promociju zemlje 28-godišnjaku iz Sombora. I to na najvećoj zradi Beograd taueru:

Idi na VRH
error: Content is protected !!