Sutjeska: Ograđujemo se od neprimjerenih i nedozvoljenih poruka koje se kose sa kodeksom fer i sportskog navijanja

“U svjetlu događaja prije početka finalne utakmice Kupa Crne Gore, Fudbalski klub Sutjeska se ograđuje od bilo kakvih neprimjerenih i nedozvoljenih poruka koje se kose sa kodeksom fer i sportskog navijanja i imaju bilo kakve druge konotacije. Na to nas obavezuju moralni principi svakog pojedinca angažovanog u našem klubu, a iznad svega ime i istorija FK Sutjeska”, saopšteno je iz nikšićkog kluba

Fudbalski klub Sutjeska oglasio se saopštenjem nakon što su navijači tog kluba, “Vojvode”, sinoć u blizini stadiona pod Goricom uzvikivali “Nož, žica, Podgorica”.

Sutjeska je, prenose “Vijesti”, poručila da se ograđuje od “bilo kakvih neprimjerenih i nedozvoljenih poruka koje se kose sa kodeksom fer i sportskog navijanja i imaju bilo kakve druge konotacije.”

“U svjetlu događaja prije početka finalne utakmice Kupa Crne Gore, Fudbalski klub Sutjeska se ograđuje od bilo kakvih neprimjerenih i nedozvoljenih poruka koje se kose sa kodeksom fer i sportskog navijanja i imaju bilo kakve druge konotacije. Na to nas obavezuju moralni principi svakog pojedinca angažovanog u našem klubu, a iznad svega ime i istorija FK Sutjeska”, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

Foto: FK Sutjeska

Idi na VRH
error: Content is protected !!