Niko nije vjerovao: Bjelopoljac Emin Kujović osvojio Kup Njemačke sa Kelnom!

“Ostajem čvrsto na zemlji i pored svih ovih dobrih rezultata, znam da me čeka veliki rad i da svakog dana moram da se usavršavam. Tek mi slijedi borba za prvi tim Kelna. Radujem se svakom pozivu za reprezentaciju Crne Gore. Kada dodjem u Bijelo Polje, obavezno idem na stadion da gledam Jedinstvo. Moj idol od crnogorskih fudbalera je Stefan Savić, sviđa mi se njegov stil igre. On je legenda sa svim što je postigao i u u Fudbalu”, rekao je Kujović

FC Keln U19 su pobjednici DFB kupa!

U nedjelju popodne, mlade nade Kelna su u uzbudljivom finalu pobijedili FC Schalke 04 rezultatom 4:3 nakon produžetaka.

Naš Emin Kujović, U19 reprezentativac Crne Gore, sjajno je igrao u finalu, upisao je jednu gol asistenciju za dvostrukog strijelca Damiona Downsa.

A što se tiče prvenstva, izabranici trenera Stefana Rutenbeka postigli su sjajan uspjeh, stigli su do polufinala gdje su ispali od ekipe Majnca.

Ko je Emin Kujović u svijetu omladinskog fudbala?

Emin Kujović ima 18 godina, igra na poziciji zadnjeg veznog, alternativna pozicija je štoper. U redove 1.FC Köln U19 došao je iz Fortune. Köln Yth. 2020. godine, samo je promijenio klub, ne i grad.

Visok je 190 cm, fudbalski skauti kažu da za tu visinu ima odličnu fudbalsku tehniku, sjajan je u skoku i često postiže golove glavom, kreira gol asistencije za saigrače. Sve u svemu, tip igrača koji treneri vole.

Emin je rođen u Njemačkoj, otac je iz Crne Gore (Bijelo Polje), a majka iz BiH (Doboj), pa ima pravo nastupa za tri reprezentacije – Njemačke, BiH i Crne Gore. On je već izabrao Crnu Goru i upisao deset nastupa u dresu naše reprezentacije.

“Ostajem čvrsto na zemlji i pored svih ovih dobrih rezultata, znam da me čeka veliki rad i da svakog dana moram da se usavršavam. Tek mi slijedi borba za prvi tim Kelna. Radujem se svakom pozivu za reprezentaciju Crne Gore. Kada dodjem u Bijelo Polje, obavezno idem na stadion da gledam Jedinstvo. Moj idol od crnogorskih fudbalera je Stefan Savić, sviđa mi se njegov stil igre. On je legenda sa svim što je postigao i u u Fudbalu”, rekao je Kujović.

Renomirana fudbalska agencija “Sports360 GmbH”, jedna od najvećih u Njemačkoj, preuzela je brigu o karijeri Emina Kujovića.

Idi na VRH

error: Content is protected !!