Saga završena: Kristijano Ronaldo potpisao za Al Nasr, plata mu najveća u istoriji fudbala!

Od početka sezone bilo je jasno da Ronaldo nije srećan na “Old Trafordu“ i očekivalo se da će i znatno ranije prije zimskog prelaznog roka promijeniti sredini. Ipak, ono što nije baš očekivano jeste to da će se Portugalac otisnuti na Bliski istok, gdje je konačno ozvaničio saradnju sa Al-Nasrom

Saga je konačno završena. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, zvanično je novi fudbaler Al Nasra, kluba iz Saudijske Arabije.

On će zarađivati čak 200.000.000 eura godišnje, što je ubedljivo najveća plata u istoriji fudbala.

U MANČESTERU VEĆ KRENULI DALJE

Erik ten Hag, trener Mančester junajteda, osvrnuo se ponovo na rastanak sa Kristijanom Ronaldom.

Holandski strateg nije želio da troši previše reči na rastanak sa jednim od najboljih igrača svih vremena, koji je “Old Traford” napustio nakon što je iznio niz teških riječi na račun rukovodstva Crvenih đavola, ali samog Holanđanina.

“Kako se osjećam nakon što se riješila situacija sa Ronaldom? To je već prošlost. Gledamo naprijed i idemo dalje. Posle intervjua nismo razgovarali”, rekao je Ten Hag.

On je istakao i da Ronaldo nije želio da bude dio “novog Junajteda”.

“Želim da idem dalje. Želimo da izgradimo novu budućnost za Mančester Junajted, a on nije želio da bude dio toga. Idemo dalje. Ne želim da trošim energiju na Ronalda. Želimo da uspješno završimo sezonu i fokusirani smo na igru”, dodao je on.

Nakon što je sa reprezentacijom Portugala dio Mundijala u Kataru, Ronaldo čeka još uvijek novi ugovor, a kao naredna destinacija navodi se Saudijska Arabija, gdje bi trebalo da stavi paraf na ugovor sa Al Nasrom do 2025. godine, vrijedan 500 miliona eura.

ERIKSEN O ODLASKU PORTUGALCA IZ JUNAJTEDA

Vezista Mančester junajteda, Kristijan Eriksen, prokomentarisao je aktuelnu situaciju u klubu i odlazak prve zvijede tima Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju

Od početka sezone bilo je jasno da Ronaldo nije srećan na “Old Trafordu“ i očekivalo se da će i znatno ranije prije zimskog prelaznog roka promijeniti sredini. Ipak, ono što nije baš očekivano jeste to da će se Portugalac otisnuti na Bliski istok, gdje je konačno ozvaničio saradnju sa Al-Nasrom.

Problematika oko Ronalda dugo je bila glavna tema u klubu i remetila atmosferu u svlačionici “Crvenih đavola“, a Kristijan Ekrsen tvedi da portugalski napadač više nije tema razgovora među saigračima.

“Prije svega, tužni smo što Kristijano više nije dio tima. Njegov legat i sve što je uradio za klub su nešto posebno. Za mene je bila velika sreća da sam dobio priliku da igram sa njim. Ali fudbal ide dalje. Ide utakmica za utakmicom, ljudi zaboravljaju šta je bilo prije toga i naš fokus je takav da on više nije sa nama”, rekao je Danac.

Foto: Printscreen/Piers Morgan Uncensored

Idi na VRH
error: Content is protected !!