Crnogorski reprezentativac Dino Radončić operisan, bez košarke najmanje dva mjeseca

Pored toga što će propustiti dobar dio sezone u španskoj ligi, neće biti na raspolaganju ni našem nacionalnom timu u mečevima odluke za plasman na Mundobasket. Crna Gora ima dvije utakmice, gostovanje u BiH kao i utakmicu u Podgorici sa reprezentacijom Češke

Crnogorski košarkaški reprezentativac Dino Radončić uspješno je operisan nakon povrede koji je dobio na treningu Saragose, a zbog koje će da propusti najmanje dva mjeseca.

On je polomio dvije metakarpalne kosti u lijevoj šaci.

Pored toga što će propustiti dobar dio sezone u španskoj ligi, neće biti na raspolaganju ni našem nacionalnom timu u mečevima odluke za plasman na Mundobasket. Crna Gora ima dvije utakmice, gostovanje u BiH kao i utakmicu u Podgorici sa reprezentacijom Češke.

“Operacija je prošla odlično. Želim da se zahvalim bolnici i doktoru Hulijanu Seguri za sjajan posao. Hvala i mom klubu Saragosi na brizi, kao i svima na porukama podrške”, napisao je košarkaš na Twitteru, prenosi rtcg.me.

Crna Gora odlučujuče mečeve igra u februaru, a trenutno smo u dobroj poziciji da po drugi put u istoriji izborimo plasman na najveću svjetsku košarkašku smotru.

Foto: KSCG

Idi na VRH
error: Content is protected !!