Skandal na Mundijalu: Potukli se igrači, pale i uvrede na račun porodice, rasulo pred odlučujući meč

Belgijski RTL je objavio šokantne informacije da su Kevin de Brujne, Eden Azar i Jan Vertongen najprije upali u verbalni konflikt. Kako se navodi – pale su i uvrede, psovke. Krenulo je i odgurivanje, pa i udaranje, a veću tuču i katastrofu navodno je spriječio Romelu Lukaku koji ih je razdvojio

Ne može da prođe Svjetsko prvenstvo bez skandala.

Tako je bilo u prošlosti, tako je i sada u Kataru.

Ovoga puta su u centru pažnje – Belgijanci, piše sportal.blic.rs. Reprezentacija koja je na prošlom Svjetskom prvenstvu zauzela treće mjesto sada je dovela u pitanje plasman u osminu finala.

Belgijanci ne igraju na svom nivou. U prvom kolu su izgubili od Maroka (0:2), u drugom jedva pobijedili Kanadu (1:0), pa će sada u direktnom okršaju s Hrvatskom odlučivati ko će dalje. 

Sada je poznato i zbog čega Belgija ne liči na sebe. Tamošnji mediji otkrivaju aferu iz Dohe. 

Belgijski RTL je objavio šokantne informacije da su Kevin de Brujne, Eden Azar i Jan Vertongen najprije upali u verbalni konflikt. Kako se navodi – pale su i uvrede, psovke. Krenulo je i odgurivanje, pa i udaranje, a veću tuču i katastrofu navodno je spriječio Romelu Lukaku koji ih je razdvojio.

Zvaničnih izjava i reakcija iz tabora Belgijanaca za sada nema. Popodne je konferencija, pa možda i bude reči o tome. Jedno je sigurno, pred Belgijancima je prekosjutra meč odluke s Hrvatima – moraju da pobijede ako žele u osnimu finala.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!