Ronaldo ispitan u policiji zbog udaranja autističnog dječaka: Pogledajte video snimak

Cristiano Ronaldo se kasnije ispričao Jacobu i pristao je platiti odštetu mladiću. Kelly je novinarima rekla da je njezin sin snimao sve igrače Manchester Uniteda kako prolaze, a onda je spustio svoj telefon kad je Ronaldo povukao svoju čarapu prema dolje, a noga mu je pritom krvarila

Cristiano Ronaldo (37) je dobio policijsku opomenu nakon što je izbio mobitel iz ruke autističnog dječaka poslije poraza Manchester Uniteda od Evertona prošle sezone.

Nakon što je Ronaldo napustio nogometni teren u Goodison Parku u aprilu, snimljen je kako udara ruku mladog navijača, piše The Times.

Sarah Kelly je rekla da je njezinom 14-godišnjem sinu Jacobu Hardingu ozlijedio ruku i kako je dječakova prva utakmica Evertona na kojoj je bio ‘uništena‘ zbog navodnog napada.

U današnjoj policijskoj izjavi se kaže: – Možemo potvrditi da je 37-godišnjak dobrovoljno i pod nadzorom prisustvovao ispitivanju zbog navodnog napada i počinjenja štete.

– Optužbe se odnose na incident koji se dogodio nakon utakmice Evertona i Manchester Uniteda na Goodison Parku u subotu, 9.aprila.

Cristiano Ronaldo se kasnije ispričao Jacobu i pristao je platiti odštetu mladiću. Kelly je novinarima rekla da je njezin sin snimao sve igrače Manchester Uniteda kako prolaze, a onda je spustio svoj telefon kad je Ronaldo povukao svoju čarapu prema dolje, a noga mu je pritom krvarila.

– Spustio je telefon da vidi što se dogodilo, čak nije ni govorio. Ronaldo je onda prošao pored njega u groznom raspoloženju i izbacio telefon iz ruke mog sina i nastavio hodati, kazala je Kelly.

Nakon što se snimka pojavila na internetu, Ronaldo je na Instagramu napisao: – Nikad nije lako nositi se s emocijom u teškim trenucima poput ovog. Ipak, uvijek moramo imati poštovanja, strpljenja i biti uzor mladim ljudima koji vole nogomet.

– Želio bih se ispričati zbog moje reakcije i, ako je moguće, volio bih pozvati ovog navijača da kao znak fair playa i sportskog duha na Old Traffordu pogleda utakmicu, piše The Times., prenosi Jutarnji list

Idi na VRH
error: Content is protected !!