Legendarni Ronaldo šokirao navijače izgledom: Ima tek 45 godina i zapušten je, ne liči na sebe

Mnogi su navikli da Ronaldo Nazario da Lima ili “pravi Ronaldo” ima višak kilograma, ali niko nije očekivao da ga vidi u ovako lošem fizičkom stanju. Pogotovo su navijači zabrinuti jer znaju da je zbog zdravstvenih problema došao do viška kilograma, pa ne žele da se njegovo stanje pogorša. Ronaldo je bio idol mnogih ljubitelja fudbala, pa i ne čudi što su mnogi ostali zatečeni zbog njegovog ogromnog stomaka

“Oduvijek sam htio da budem kao Ronaldo, a sada je Ronaldo kao ja”. Koliko dugo je ova šala bila hit na društvenim mrežama, a sada je aktuelnija nego ikada.

Naime, španski paparaci su uslikali jednog od najboljih fudbalera ikada Ronalda na odmoru na Ibici, a navijači i dalje ne vjeruju kako izgleda.

Ima 45 godina, ali od kada je prestao da trenira svake godine ima sve veći stomak.

Ljetuje na Ibici sa 13 godina mlađom djevojkom Selinom Loks, piše portal Nova.rs.

Mnogi su navikli da Ronaldo Nazario da Lima ili “pravi Ronaldo” ima višak kilograma, ali niko nije očekivao da ga vidi u ovako lošem fizičkom stanju. Pogotovo su navijači zabrinuti jer znaju da je zbog zdravstvenih problema došao do viška kilograma, pa ne žele da se njegovo stanje pogorša. Ronaldo je bio idol mnogih ljubitelja fudbala, pa i ne čudi što su mnogi ostali zatečeni zbog njegovog ogromnog stomaka.

Ronaldo se mazio i ljubio na plaži sa djevojkom, prenose britanski mediji, koji i podsjećaju da je dom Brazilca opljačkan prethodnog mjeseca i da je izgubio oko tri miliona eura.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!