Krivokapić obećava crnogorske pasoše: Među prvima ga dobija pjevač Željko Joksimović

“Mi smo bratski narod po mnogo čemu. Evo ja ću sad, ne znam da li je možda ružno, reći da je vaš suprug starinom Crnogorac, a nema crnogorsko državljanstvo ni pasoš. Sada je prilika da kažem, pošto Crna Gora kreće jednim drugim putem, da mi želimo da sve što ima dodirne veze sa Crnom Gorom budu ti uslovno rečeno „zlatni pasoši“ vrijednosti koje zajednički delimo. Takav pasoš bismo ponudili Novaku Đokoviću i vašem suprugu”, kazao je on Joksimovićevoj supruzi Jovani, poznatoj srpskoj voditeljki

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić, pričao je o dodjeli takozvanih „zlatnih pasoša“ za značajne ličnosti koje imaju veze sa Crnom Gorom, a jedan takav je već namijenjen i pjevaču Željku Joksimoviću.

“Mi smo bratski narod po mnogo čemu. Evo ja ću sad, ne znam da li je možda ružno, reći da je vaš suprug starinom Crnogorac, a nema crnogorsko državljanstvo ni pasoš. Sada je prilika da kažem, pošto Crna Gora kreće jednim drugim putem, da mi želimo da sve što ima dodirne veze sa Crnom Gorom budu ti uslovno rečeno „zlatni pasoši“ vrijednosti koje zajednički delimo. Takav pasoš bismo ponudili Novaku Đokoviću i vašem suprugu”, kazao je on Joksimovićevoj supruzi Jovani, poznatoj srpskoj voditeljki, prenosi Kurir.

“A da li onda i žena, pošto je skroz Srpkinja, ali preko muža ima veze sa Crnom Gorom, ima pravo na taj pasoš ili ne”, bilo je pitanje koje je zanimalo Jovanu na šta je Krivokapić odgovorio:

“Može, naravno”!

Foto: GOV.ME

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!