Đukanović čestitao Dan opštine Gusinje: Putokaz kako se na trajan način, istinskim suživotom spajaju ljudi

“Uvjeren da će pregalaštvo lokalnog rukovodstva, uz podršku državnih institucija i dijaspore uvijek privržene Gusinju i Crnoj Gori, doprinijeti poboljšanju kvaliteta života građana Gusinja, još jednom vam čestitam Dan opštine i upućujem srdačne pozdrave“, piše u čestitki

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 5. avgusta – Dana opštine Gusinje, predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Bujaru Hasangjekaju, odbornicima i svim građanima Gusinja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Gusinje je kroz vjekovno postojanje u kome su se smjenjivale i prožimale civilizacije i kulture, očuvanjem univerzalnih vrijednosti multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada, postalo putokaz kako se na trajan način, istinskim suživotom spajaju ljudi. Opština otvorenih vrata za sve dobronamjerne, svoju sliku i vrijednosti šalje čitavom svijetu i kroz brojnu dijasporu koja generacijama doprinosi razvoju i prosperitetu Gusinja”, piše u čestitki.

Dodaje se da će infrastrukturno povezivanje Crne Gore i ravnomjerniji regionalni razvoj dati značajne mogućnosti boljoj valorizaciji bogatih prirodnih resursa gusinjskog kraja.

“Uvjeren da će pregalaštvo lokalnog rukovodstva, uz podršku državnih institucija i dijaspore uvijek privržene Gusinju i Crnoj Gori, doprinijeti poboljšanju kvaliteta života građana Gusinja, još jednom vam čestitam Dan opštine i upućujem srdačne pozdrave“, piše u čestitki.

Foto: Predsjednik Crne Gore

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!