Đokaj ćutao pred inspektorima, njegova odjeća upućena na vještačenje

Danas će biti priveden na saslušanje u Više državno tužilaštvo

Ilir Đokaj (28) osumnjičeni za ubistvo nevjenčane supruge Šejle Bakije (19) i ranjavanje njenog oca Šabana (42), nije pred inspektorima želio da priča o tom zločinu.

To je “Vijestima” rekao njegov branilac, advokat Srđa Lješković, naglasivši da se Đokaj branio ćutanjem.

Đokaj se sinoć nakon ponoći, u pratnji advokata, predao policji.

Danas će biti priveden na saslušanje u Više državno tužilaštvo.

Šejla Bakija (Foto: Facebook)

Kako saznaje portal „Dana“ od izvora bliskog istrazi, nakon što se Đokaj predao oduzeta je njegova odjeća koja je upućena na vještačenje.

Prema nezvaničnim informacijama, istraga utvrđuje da li je Đokaj , kako se za sada sumnja, bio u istoj odjeći kao u onoj u kojoj je bio kada je izvršio zločin. Takođe, izuzeti su snimci sa nadzornih kamera koje se nalaze u blizini i okolo lica mjesta i izuzeta su određena sredstva komunikacije koja se povezuju sa Đokajem. Za sada, prikupljeni podaci usmjeravaju istragu na provjere činjenice da se on krio na teritoriji Crne Gore i da nije napuštao zemlju.

Đokaj se predao nakon skoro četiri dana bjekstva, koliko je policija tragala za njim zbog sumnje da je u četvrtak ubio Šejlu Bakiju sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici, kada je teško ranio njenog oca. Tragedija se dogodila na Karabuškom polju, u dvorištu porodice Bakija.

Glavna fotografija: Ilir Đokaj (Instagram)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!