“Gdje si luda balkanska glavo?” Urnebesni komentari Noleta i Ibre: “Kad smo ljuti, isti smo” (VIDEO)

“Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, osjetim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja”, zaključio je Ibrahimović

Jedan od najboljih napadača današnjice, Zlatan Ibrahimović, govorio je o prvom reketu svijeta Novaku Đokoviću.

Povodom 40. rođendana fudbaler Milana je dao intervju za klupski televiziju, a među čestitkama brojnih sportista, jedna je stigla i od srpskog tenisera, koji je inače veliki navijač “rosonera”.

Đoković se Ibrahimoviću obratio na maternjem jeziku i tako mu poželio sve najljepše.

“Gdje si Ibra, brate, srećan ti rođendan! Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti”, rekao je Novak u videu koji je gledao Ibrahimović.

Zatim je uslijedio komentar reprezentativca Švedske, koji je porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

“Prije svega, cijenim njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou”, rekao je Ibrahimović, prenosi “Blic”.

Napadač Milana je potom uporedio Novaka sa samim sobom.

“Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, osjetim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja”, zaključio je Ibrahimović.

Inače, Đoković i Ibrahimović su veliki prijatelji, a srpski teniser je nekoliko puta gledao njegove majstorije na travnatom tepihu. Novakovu čestitku možete videti na 12:30 minutu videa.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!