Mladen Dulić policiji prijavio sporni snimak na TikToku, a zatim izvršio samoubistvo: Oglasilo se tužilaštvo

Na snimku koji se dijelio na mrežama vidi se kako radnik benzinske pumpe ismijava Mladena tokom razgovora za posao, dok ga tajno snima

Mladen Dulić iz Laktaša je, prije nego što je izvršio samoubistvo u petak, policiji prijavio sporni snimak koji je objavljen dan ranije na društvenoj mreži TikTok.

Na snimku koji se dijelio na mrežama vidi se kako radnik benzinske pumpe ismijava Mladena tokom razgovora za posao, dok ga tajno snima.

Snimak je potom objavljen na društvenim mrežama, a Mladen je, prije nego što će dići ruku na sebe, čitav slučaj prijavio policiji.

„Preminuli Mladen D. pristupio je dana 28. oktobra 2022. godine u Policijsku stanicu Laktaši, te je upoznao ovlašćena službena lica Policijske stanice Laktaši o objavljenom spornom snimku, nakon čega je istoga dana izvršio samoubistvo“, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

U tužilaštvu, prenosi Nova.rs, kažu da su u vezi sa navedenim događajem odmah preduzete sve potrebne radnje i mjeere od strane dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i policijskih službenika PS Laktaši.

Kako navode, snimak na kojem su Mladen i radnik benzinske pumpe, na TikToku je objavljen 27. oktobra.

Policija je ubrzo privela radnike pumpe V. T. (44) i D. K. (30), zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćeno snimanje.

Oni su danas pušteni na slobodu.

Mladen D. je juče sahranjen u Laktašima.

Foto: Mladen Dulić (Društvene mreže)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!