Rusminu Laličiću još jedan mandat na čelu Partije za Gusinje

Istaknuto je da je Laličić, kao osnivač i dosadašnji predsjednik PzG, predsjednik Odbora za povraćaj statusa Opštine Gusinju, dugogodišnji predsjednik Savjeta MZ „2. avgust”, predsjednik Organizacionog odbora manifestacije „Gusinjsko kulturno ljeto”, pokretač ideje o otvaranju putnog pravca Gusinje-Podgorica, preko Albanije, odbornik u plavskom i sada gusinjskom parlamentu, te doktor stomatologije i uspješan biznismen, zasigurno zaslužuje da ovu partiju vodi, ne samo u narednom mandatu, već još mnogo godina

Rusmin Laličić je ponovo izabran za predsjednika Partije za Gusinje (PzG) na redovnoj izbornoj sjednici te stranke.

Za sekretara partije izabran je Refik Pirović, koji je i sekretar Sekretarijata za inspekcijske poslove u Opštini Gusinje. Konstituisan je i novi Izvršni odbor (IO) PzG, sastavljen od predstavnika reona, prigradskih naselja i sela, koji će brojati između 17 i 19 članova. Rečeno je da će novi Izvršni odbor uskoro održati sjednicu na kojoj će donijeti i usvojiti plan rada partije za narednu godinu i pravilnik o radu Partije za Gusinje, piše “Dan”.

Istaknuto je da je Laličić, kao osnivač i dosadašnji predsjednik PzG, predsjednik Odbora za povraćaj statusa Opštine Gusinju, dugogodišnji predsjednik Savjeta MZ „2. avgust”, predsjednik Organizacionog odbora manifestacije „Gusinjsko kulturno ljeto”, pokretač ideje o otvaranju putnog pravca Gusinje-Podgorica, preko Albanije, odbornik u plavskom i sada gusinjskom parlamentu, te doktor stomatologije i uspješan biznismen, zasigurno zaslužuje da ovu partiju vodi, ne samo u narednom mandatu, već još mnogo godina.

“Partija za Gusinje će se u narednom periodu najviše zalagati za ekonomski razvoj opštine Gusinje, jer dosadašnji ciljevi koje je u prethodnih 12 godina zacrtala i za koje se borila, uglavnom su realizovani. Najglavniji su povraćaj statusa opštine Gusinju i proboj putnog pravca Gusinje-Podgorica, preko teritorije Albanije. Partija za Gusinje će podržavati sve aktivnosti i projekte koji se tiču bržeg i boljeg razvoja opštine Gusinje, a koji će doprinositi što kvalitetnijem životu naših građana”, rekao je Laličić.

Pored diskusija o planu i programu rada PzG za naredni period, bilo je riječi i o funkcionisanju vlasti u Gusinju, a potpredsjednik Opštine, mr Huso Beli Brdakić, i sekretar Sekretarijazta za inspekcijske poslove, Refik Pirović, upoznali partijske organe o radu lokalne samouprave.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!