Fondacija bojkotovala Opštinu Gusinje: Donatorskoj večeri prisustvovali brojni funkcioneri iz Plava, Podgorice, Bara… (VIDEO)

Dvanaesto po redu donatorsko veče Fondacije Gusinje u Njujorku ostaće upamćeno po gostovanju visokih funkcionera iz Crne Gore, nepozivanju predstavnika Opštine Gusinje od organizatora, kao i po velikom broju iseljenika koji su došli da podrže ovu organizaciju

Dvanaesto po redu donatorsko veče Fondacije Gusinje u Njujorku ostaće upamćeno po gostovanju visokih funkcionera iz Crne Gore, nepozivanju predstavnika Opštine Gusinje od organizatora, kao i po velikom broju iseljenika koji su došli da podrže ovu organizaciju.

Veče je održano u restoranu “Reneaissance event hall”, gdje su se prisutnima obratili predsjednik Fondacije Gusinje, Braho Radončić, advokat Almir Hot, koordinator Sulja Đonbaljaj, generalni konzul Crne Gore, ambasador Željko Stamatović, ministar prosvjete, dr Damir Šehović, direktor Uprave za dijasporu, Predrag Mitrović, gradonačelnik Podgorice, dr Ivan Vuković, gradonačelnik Bara, Dušan Raičević, i dr Miomir Mugoša.

Voditelj programa je bio Asmir Brdakić, a valja istaći nastup članova KUD-a “Sedef”.

Veliki aplauz u toku večeri dobila je Amina Marković, košarkašica iz Sjedinjenih Američkih Država, koja je nedavno obukla dres reprezentacije Crne Gore.

Kako smo nezvanično saznali, u toku večeri sakupljeno je preko 60.000 dolara. Akcija sakupljanja donacija je u toku, očekuje se da će u narednim danima Upravni odbor izaći sa spiskom donatora.

USKORO JOŠ FOTOGRAFIJA SA DONATORSKE VEČERI

POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK KOJI JE ZABILJEŽIO AK STUDIO IZ NJUJORKA

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!