Ibrahimović proslavio 40. rođendan, Nada Topčagić mu usred Milana zapjevala “Jutro je” (VIDEO)

Snimci s rođendana ubrzo su se počeli pojavljivati na društvenim mrežema pa se moglo primijetiti da je na proslavi bio veliki broj poznatih fudbalera

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović sinoć je u jednom od milanskih hotela proslavio svoj 40. rođendan, a posebna gošća iznenađenja bila je jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike u regionu, Nada Topčagić.

Pjevačica je bila zadužena za zabavljanje gostiju, a između ostalih izvela je i svoju pjesmu “Jutro je”, koja kroz cijelu karijeru prati Ibrahimovića, prenosi Klix.ba.

Naime, Zlatan je gotovo u svakom klubu u kojem je igrao ovu pjesmu puštao u svlačionici, čemu svjedoče i brojni video snimci.

Snimci s rođendana ubrzo su se počeli pojavljivati na društvenim mrežema pa se moglo primijetiti da je na proslavi bio veliki broj poznatih fudbalera.

“Na rođendanu kod mog dragog Zlatana Ibrahimovića. Gori Milano uz ‘Jutro je’. Hvala Zlatane, hvala Milano, hvala svijete! Ljubi vas i voli Nadica”, napisala je pjevačica uz fotografiju sa Zlatanom objavljenu na Instagramu.

Među gostima je bio i fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba, s kojim se Topčagić fotografisala i fotografiju objavila na svom Instagramu. Prisutan je bio i Marco Verratti, koji se na snimku vidio kako tapše uz ritam na početku pjesme “Jutro je”.

Foto: Instagram

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!