Cetinje: Osnovan Inicijativni odbor Crnogorske građanske akcije

Iz ove organizacije su naglasili da je CGA partija koja se bori za sekularnu, građansku, antifašističku i multinacionalnu Crnu Goru. “Nastala kao odgovor u vremenu ugroženosti ustavnih vrijednosti, temeljito je opredijeljena za zaštitu državno-nacionalnih interesa, kulture i identiteta, za društvo jednakih šansi i napretka“, kazali su iz ove partije

Inicijativni odbor Crnogorske građanske akcije (CGA) – partije u osnivanju za opštinu Cetinje formiran je danas na Cetinju.

Iz ove organizacije su naglasili da je CGA partija koja se bori za sekularnu, građansku, antifašističku i multinacionalnu Crnu Goru.

„Nastala kao odgovor u vremenu ugroženosti ustavnih vrijednosti, temeljito je opredijeljena za zaštitu državno-nacionalnih interesa, kulture i identiteta, za društvo jednakih šansi i napretka“, kazali su iz ove partije.

Dodaju da je ustrojstvo CGA jedinstveno na političkoj sceni.

„Lišeno je partijskih kalupa i jednoumlja, pa uz takvu organizaciju protok ideja od građana do liderskog tima je direktan. Kroz nove koncepte djelovanja CGA je istinski okrenuta svakom pojedincu i odbrani građanskih vrijednosti“, istaknuto je u saopštenju.

Inicijativni odbor CGA čine ugledni Cetinjani i Cetinjanke, nekompromitovani pojedinci koji su se okupili, ne kalkulišući sa temeljnim vrijednostima, definisanim Ustavom i osnovnim ljudskim principima.

Koordinatorka Inicijativnog odbora je Ivana Pajović, koja je ujedno i koordinator u Liderskom timu CGA, prenosi portal Luča.

 

 

 

 

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!