Dodik u Skupštini van sebe: “Što ste navalili na mog sina? Šta moj sin, šta moj sin? Sram vas bilo” (VIDEO)

U hvalospjevima je govorio o svojim sramnim potezima kada je išao u Hag da svjedoči u korist ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića. Dodika je dirnulo kada su mu govorili o sinu, tj. o njegovim poslovnim poduhvatima u RS, pa je pobjesnio i optužio Stanića za razne prevare i krađu novca. “On je umislio da bi se mogao nositi s Miloradom Dodikom. Ja sam iznad tebe u svemu, čovječe. Sve što sam uradio je bilo vrhunski… Šta si ti uradio”, kazao je Dodik

Prvi čovjek SNSD-a Milorad Dodik danas je imao svojevrsni šou za govornicom Narodne skupštine Republike Srpske kada je verbalno napao SDS-ovca Miladina Stanića, a zatim u hvalospjevima govorio o svojim sramnim potezima kada je išao u Hag da svjedoči u korist ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

Dodika je dirnulo kada su mu govorili o sinu, tj. o njegovim poslovnim poduhvatima u RS, pa je pobjesnio i optužio Stanića za razne prevare i krađu novca.

“On je umislio da bi se mogao nositi s Miloradom Dodikom. Ja sam iznad tebe u svemu, čovječe. Sve što sam uradio je bilo vrhunski… Šta si ti uradio”, kazao je, prenosi Klix.ba.

Govorio je o košarkaškom klubu koji nosi zastavu RS i igra polufinale ABA lige kazavši da je on zaslužan za to.

“Što ste navalili na mog sina? Šta moj sin, šta moj sin? Sram vas bilo”, rekao je Dodik udarajući u mikrofon.

Zatim je ispričao kako je svjedočio za Karadžića i za Mladića.

“Ja sam dobar s glavom. A gdje si ti bio? Ti nisi to smio ni gledati na televiziji što sam ja govorio tamo”, pitao je, a zatim nazvao poslanika Nebojšu Vukanovića “budalom”.

Foto: Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!