Agonija kanadskog prodavca automobila: Pokušao da spriječi lopova da ukrade BMW i legao na haubu, jedva izvukao živu glavu (VIDEO)

Moe se prisjeća se šta mu je prolazilo kroz glavu dok je vozilo jurilo velikom brzinom. “Bilo je zastrašujuće. Mislio sam da ću umrijeti. U jednom trenutku sam morao da se uhvatim za ruku brisača, jer sam skliznuo, noge su me odvukle na ulicu, cipele se izgubile, čarape se pocijepale“, rekao je Moe Al-Kaissi

Moe Al-Kaissy (23), prodavac automobila iz Kanade, pokušao je da spriječi pljačkaša da ukrade auto tako što je legao na haubu.

Al-Kaissi je pomoću daljinskog ključa uključio motor BMW-a dok je stajao nekoliko metara dalje kada je jedan od „kupaca“ ušao unutra da telefonira, a drugi skočio na vozačevo sjedište. Tada je krenuo da bježi ubrzavajući ulicama, dok je Moe ležao na haubi.

„Lopov je neprestano vozio lijevo – desno, pokušavajući da ga skloni“, rekao je njegov brat Mustafa Al-Kaissi.

„Radimo ovaj posao dugo i nikada se nismo susreli sa takvom situacijom – da neko dođe usred bijelog dana, pregazi vas i skoro ubije i ukrade vam automobil“, kazao je Mustafa.

Moe se prisjeća se šta mu je prolazilo kroz glavu dok je vozilo jurilo velikom brzinom.

“Bilo je zastrašujuće. Mislio sam da ću umrijeti”, rekao je Moe Al-Kaissi.

“U jednom trenutku sam morao da se uhvatim za ruku brisača, jer sam skliznuo, noge su me odvukle na ulicu, cipele se izgubile, čarape se pocijepale“.

U momentu kad je lopov smanjio brzinu Moe je pao na ulicu. Povrijedio je koljeno i nožne prste.

Njegov brat Mustafa i on kažu da priču dijele javno kako bi podigli svijest i spriječili da se to dogodi drugim dilerima.

„Automobil je zamenljiv, ali ljudski život nije i to je najvažnije.“

Policija je saopštila je da istražuje krađu i pozvala sve koji imaju video snimak da im se jave.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!