Nikšić: Rade Milošević prijavio verbalni napad, pogledajte kako je izgledao (VIDEO)

Iz policije navode da su Miloševića “napala lica koja su sinoć privedena u tom gradu, zbog kršenja epidemioloških mjera”. U međuvremenu, na društvenim mrežama je objavljen snimak Miloševića, navodno po izlasku iz nikšićkog kafića Pjaca…

Koordinator Operativnog tima za kontrolu izbora u Nikšiću i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević, verbalno je napadnut večeras u Nikšiću, saopšteno je iz Uprave policije, prenose Vijesti.

Iz policije navode da su Miloševića “napala lica koja su sinoć privedena u tom gradu, zbog kršenja epidemioloških mjera”.

“Grupa od sedam do deset članova, čekala je koordinatora operativnog tima ispred lokala u kome obično naručuje hranu. Kada se pojavio, izašao iz kola parkiranih u blizini i u pratnji obezbjeđenja krenuo da prošeta gradom, dobacivali su mu i vrijeđali ga, poručujući da njih neće hapsiti. Po povratku do vozila, grupa je ponovo upućivala uvrede i psovke na račun Miloševićeve porodice, a teži incident spriječilo je njegovo obezbjeđenje” saopšteno je iz Uprave policije. Dodaju da je Milošević u utorak na konferenciji za medije u Nikšiću, saopštio da je situacija u tom gradu umjerena, ka visokom riziku, te da Nikšić posjećuju lica bliska prethodnoj vlasti i tadašnjim policijskim organima.
“Poručio je i da operativni tim, uprkos tome, neće dozvoliti da se ugrozi bezbjednost građana Nikšića”, navodi se u saopštenju Uprave policije, prenose Vijesti. 

U međuvremenu, na društvenim mrežama je objavljen snimak Miloševića, navodno po izlasku iz nikšićkog kafića Pjaca.

On je kao štićeno lice bio sa dva tjelohranitelja, a njegov službeni automobil je i danas fotografisan ispred istog kafića, , prenosi portal Antena M.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!