Nakon objave Mustafe Nadarevića da ima rak pluća ustala bivša Jugoslavija: Izdrži, legendo, poživi nam još dugo!

Dabogda ti se vratio delić sreće koliko si ti nama osmeha podario, “Ne daj se legendo, brz oporavak”, “Čuvaj se legendo, da što prije ozdraviš ja ti želim od srca, dosta puta si nas nasmijao i oraspoložio”, “Zaslužio si da živiš, živi koliko poželiš”, “Hoće, pobediće, izdrzi Izete, sunce ti kalaisano (malo šale)”, “Daj Bože da pobijediš opaku bolest, legendo”, “Daj Bože da doživi duboku starost i da pobijedi bolest…”, “Zbog svih osmijeha koje nam je izmamio, tvoja gluma vrhunska…. Nasmejao si nas i kad nam nije bilo do smeha. Nek ti dragi Bog pomogne. I ozdavi nam što pre!, samo su neki od komentara podrške glumcu koje su napisali njegovi obožavatelji i poštovaoci na našoj Facebook stranici

Foto: Printscreen

Cijela bivša Jugoslavija potrešena je nakon što je legendarni glumac Mustafa Nadarević (77) javnosti saopštio da ima karcinom pluća.

Prije više od godinu dana Nadareviću je dijagnostikovana teška bolest, ali nije htio o tome da govori u javnosti. 

Kako saznaje “Avaz”, ekipa serije “Lud, zbunjen, normalan” znala je otpočetka za Nadarevićevu bolest, ali sa seta nije procurila nijedna riječ. 

Nakon objave da je glumac teško bolestan, Facebook stranicu Portala Revije Fokus preplavili su komentari iz Crne Gore i regiona. Svi Nadareviću žele brz oporavak i da poživi još dugo.

“Dabogda ti se vratio delić sreće koliko si ti nama osmeha podario”, “Ne daj se legendo, brz oporavak”, “Čuvaj se legendo, da što prije ozdraviš ja ti želim od srca, dosta puta si nas nasmijao i oraspoložio”, “Zaslužio si da živiš, živi koliko poželiš”, “Hoće, pobediće, izdrzi Izete, sunce ti kalaisano (malo šale)”, “Daj Bože da pobijediš opaku bolest, legendo”, “Daj Bože da doživi duboku starost i da pobijedi bolest…”, “Zbog svih osmijeha koje nam je izmamio, tvoja gluma vrhunska…. Nasmejao si nas i kad nam nije bilo do smeha. Nek ti dragi Bog pomogne. I ozdavi nam što pre!”, samo su neki od komentara podrške glumcu koje su napisali njegovi obožavatelji i poštovaoci na našoj Facebook stranici.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!