Bosanski princ boksuje u Njujorku: Armin obećava nokaut

Spreman sam i očekujem da ću ostvariti pobjedu. Hector Roca, moj trener s kojim već radim 20 godina, i Greg Ardon koji se nedavno vratio u moj tim ‘Gazija’, pomogli su mi da se pripremim za protivnika. Očekujem da ću brzo završiti borbu i protivnika nokautirati

Nakon skoro godinu dana od posljednje bokserske borbe Armin Mrkanović (7-3) ponovo izlazi na ring. On će u petak veče u Njujorku ukrstiti rukavice sa Nicholasem Lavinom (5-8).

Bosanski princ, kako još Mrkanovića zovu, prošle godine se u junu mjesecu za borio za UBF titilu. Zanimljivo  je da se u SAD takmičio u raznim borilačkim vještinama. Istakao se u u disciplini – mješovite borilačke vještine (Mixed martial arts, a nastupao je i za klub “Miami Force“, čiji je vlasnik Čak Noris.

Armin će se boriti u kategoriji “cruiserweight”.

“Spreman sam i očekujem da ću ostvariti pobjedu. Hector Roca, moj trener s kojim već radim 20 godina, i Greg Ardon koji se nedavno vratio u moj tim ‘Gazija’, pomogli su mi da se pripremim za protivnika. Očekujem da ću brzo završiti borbu i protivnika nokautirati. Mada, spreman sam da boksujem čitav meč”, kaže ovaj trideset i osmogodišnji bokser.

Armin očekuje podršku ljudi s naših prostora. Ulaznice se mogu kupiti na sljedećoj adresi:

Healthy Me
3008 37th St,
Astoria, NY 11103
Tel: 718.274.8500

Meč će se održati u klubu Amazura
91-12 144th Pl,
Queens, NY 11435

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!