Ministar saobraćaja obišao radove na autoputu: Impozantno, ne sumnjamo da će sve biti urađeno po najvećim standardima (VIDEO)

“Do sada je izdato 14 građevinskih dozvola za 14 poddionica od ukupno 19, za koje će biti izdate građevinske dozvole, a predata su još tri zahtjeva za izdavanje građevinskih dozvola. Glavni projekti za preostale dvije poddionice su u završnoj fazi, što znači da je proces projektovanja u završnoj fazi i da će po njegovom okončanju biti stvoreni preduslovi da izvođač radova izvodi radove na terenu duž čitave trase”, piše na sajtu Vlade

Foto: gov.me

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković i izvršni direktor kineske kompanije CRBC za Crnu Goru Hei Šićiang, zadovoljni su tempom radova na autoputu Bar – Boljare.

Oni su obišli gradilište, odnosno prioritetne dionice Smokovac-Uvač-Mateševo, saopšteno je iz Vlade.

“Ovo je impozantno, sve što smo vidjeli danas. Ni jednog trenutka ne sumnjamo da će radovi biti izvedeni po najvećim standardima građevinarstva i na zadovoljstvo građana”, rekao je Nurković.

Vlada je podsjetila da je gradnja prioritetne dionice Smokovac-Uvač-Mateševo počela 11. maja 2015. godine, a ugovoreni rok za realizaciju projekta je 48 mjeseci.

Ističe se da CRBC izvodi radove u skladu sa svojim programom radova.

“Do sada je izdato 14 građevinskih dozvola za 14 poddionica od ukupno 19, za koje će biti izdate građevinske dozvole, a predata su još tri zahtjeva za izdavanje građevinskih dozvola. Glavni projekti za preostale dvije poddionice su u završnoj fazi, što znači da je proces projektovanja u završnoj fazi i da će po njegovom okončanju biti stvoreni preduslovi da izvođač radova izvodi radove na terenu duž čitave trase”, piše na sajtu Vlade.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!