Uznemirujući snimak: Obijesni vozač udario dvije djevojčice na pješačkom prelazu

Cio incident su zabilježile sigurnosne kamere sa obližnje zgrade. Kako se vidi na snimku, bijeli “punto” se kretao neprilagođenom brzinom srednjom trakom bulevara i nije se uopšte zaustavio ispred pješačkog prelaza, bez obzira na to što se u susjednoj traci nalazio automobil koji je stao da propusti pješake

Foto: Youtube/Printscreen

Djevojčica (11) povrijeđena je danas oko 13.30 sati na uglu Ulice Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra u Novom Sadu, kada je na nju i njenu drugaricu na pješačkom prelazu naletio bijeli automobil “punto”.

“Djevojčica je sa lakšom povredom glave i kontuzijom ruke ambulantnim kolima prevezena na odjeljenje Dječje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine, a njena drugarica je zbrinuta na licu mjesta. Obje djevojčice sada su dobro”, kazala je za “Blic” portparolka novosadske Hitne pomoći, Mirjana Bursać.

Cio incident su zabilježile sigurnosne kamere sa obližnje zgrade. Kako se vidi na snimku, bijeli “punto” se kretao neprilagođenom brzinom srednjom trakom bulevara i nije se uopšte zaustavio ispred pješačkog prelaza, bez obzira na to što se u susjednoj traci nalazio automobil koji je stao da propusti pješake.

Policija je, prenosi “Blic”, odmah obavila uviđaj, a protv nesavjesnog vozača će biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!