Oni su imenjaci predsjedničkih kandidata: Doktor Donald Tramp i organizatorka festivala Hilari Klinton nisu srećni zbog toga

“Za drugog Donalda Trampa sam saznao krajem 70-ih, kad je počeo da se pojavljuje u tabloidima. Jednom me je 2010. pozvao lično gospodin Tramp i zatražio uslugu za sina bliskog prijatelja”, ispričao je dr Tramp. Imenjakinja predsjedničkog kandidata kaže da je prve probleme zbog imena imala u sedmoj godini, 1998, u jeku skandala s Monikom Levinski

Predsjednički izbori u Americi i čitava gungula koja već mjesecima zabavlja javnost širom svijeta definitivno su najviše dosadili Donaldu Trampu i Hilari Klinton!

U pitanju su doktor Donald Tramp, koji je šef jedne klinike za liječenje raka u Virdžiniji, i Hilari Klinton iz Nju Orleansa, organizatorka festivala.

Oni su imenjaci predsjedničkih kandidata.

SVAKODNEVNI PROBLEMI

“Ja sam rođena u Luizijani kad je ona bila prva dama Arkanzasa. Međutim, moji roditelji nikad nisu ni čuli za nju. Otac Filip mi je dao ime Hilari jer mu ono uliva povjerenje”, kaže Hilari i nastavlja:
“Kad je Bil pobijedio na predsjedničkim izborima, moja mama je poslala pismo prvoj dami i rekla joj da ima imenjakinju u Nju Orleansu. Hilari nam je odgovorila. Napisala je da je baš zanimljivo to što postoji još jedna Hilari Klinton na svijetu i da ćemo se možda nas dvije sresti jednom u budućnosti. Još se nismo srele”, rekla je ona.

Imenjakinja predsjedničkog kandidata kaže da je prve probleme zbog imena imala u sedmoj godini, 1998, u jeku skandala s Monikom Levinski.
“Svi su me zadirkivali, a ja nisam znala o čemu se radi i šta je to predsjednik uradio. Čak sam i promijenila ime na nekoliko mjeseci. Najviše problema imam kad šaljem mejlove, jer ljudi misle da su oni dio predizborne kampanje. Fejsbuk mi je više puta blokirao nalog i onda sam promijenila ime u Hil Klinton. Neću glasati za Trampa, ali zbog imena ću imati još više problema ako pobijedi Hilari”, dodala je ova djevojka, prenosi “Kurir”.

Slične probleme zbog imena ima i doktor Donald Tramp, koji ističe da svoj glas neće dati imenjaku, već da će glasati za Hilari Klinton.

“Za drugog Donalda Trampa sam saznao krajem 70-ih, kad je počeo da se pojavljuje u tabloidima. Jednom me je 2010. pozvao lično gospodin Tramp i zatražio uslugu za sina bliskog prijatelja”, ispričao je dr Tramp.


SASTANAK NA MENHETNU

“Trebalo je da se pregleda na klinici gdje sam radio. Sve je proteklo na obostrano zadovoljstvo. Kasnije smo se sastali u njegovoj zgradi na Menhetnu. Uprkos tome što se poznajemo, neću glasati za imenjaka. Ipak sam pristalica demokrata. Za sve ove godine sam naučio da ne treba komentarisati stavove imenjaka”, kazao je doktor Tramp.


TRAMP SE VEĆ PAKUJE ZA BIJELU KUĆU

Vijest da je FBI otkrio još 650.000 elektronskih pisama Hilari Klinton unijela je haos u kampanju pred same izbore u SAD, piše njemačka štampa.”

“To se zove oktobarsko iznenađenje – dramatičan obrt neposredno prije izbora”, prenosi Dojče vele.

Odjednom je predizborna kampanja u SAD ponovo uzbudljiva, piše Špigl. Klinton je u defanzivi, Trampu ide bolje.

“ Tako brzo to može da ide: prije manje od dvije sedmice Tramp je Las Vegas napustio kao gubitnik. Nakon posljednjeg TV duela sa Hilari činilo se da je njegova sudbina zapečaćena. U nedjelju se Tramp trijumfalno vratio sa starim usklikom: ‘Uhapsite Klintonovu! Ona namerno, voljno i sa ciljem čini krivična djela”.

NASTAVLJAJU SA UVREDAMA

Kandidati republikanaca i demokrata na predsjedničkim izborima u SAD ne posustaju u međusobnim optužbama u posljednjoj nedjelji kampanje.

Hilari Klinton je na mitingu u Floridi izjavila da Tramp “kritikuje izgled žena zato što je nasilnik“. S druge strane, Tramp je Hilari Klinton nazvao korumpiranom, rekavši da će ona “zauvijek uništiti zdravstvenu zaštitu Amerike”.

Foto: Twitter

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!