Bela Crkva: Usmrtio biciklistu, pobjegao, pa zakopao auto

Osnovano se sumnja da je D. K. 27.oktobra 2016. godine, oko 18 časova, upravljajući neregistrovanim putničkim vozilom marke “zastava jugo skala 55”, na putu Dupljaja – Grebenac, udario u biciklistu iz okoline Bele Crkve, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta

Foto: MUP Republike Srbije

Policija u Pančevu uhapsila je D. K. iz okoline Bele Crkve zbog postojanja osnova sumnje da je automobilom udario biciklistu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta.

D. K. je osumnjičen da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, piše portal rs.n1info.com.

Osnovano se sumnja da je D. K. 27.oktobra 2016. godine, oko 18 časova, upravljajući neregistrovanim putničkim vozilom marke “zastava jugo skala 55”, na putu Dupljaja – Grebenac, udario u biciklistu iz okoline Bele Crkve, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta.

Osumnjičeni je nakon saobraćajne nezgode napustio lice mjesta.

Intenzivnim radom policijskih službenika PU Pančevo, nakon četiri dana on je identifikovan i pronađeno je vozilo, koje je na nesvakidašnji način D. K. pokušao da sakrije, zakopavanjem u zemlju na nepristupačnom dijelu terena u okolini Kovina.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!