Montenegro golf klub iz SAD donirao 12.000 $ bolnicama u Brezoviku i Beranama, Domu „Mladost“, Dnevnom centru Ulcinj i NVO „Help“ u Plavu

„Na narednom sastanku donijećemo odluku o raspodjeli preostalih sredstava dnevnim centrima za brigu o djeci sa smetnjama u razvoju u još nekoliko opština u Crnoj Gori“, kazao je Ibrić

Montenegro golf klub iz SAD uplatiće Specijalizovanoj bolnici za plućne bolesti „Dr Jovan Bulajić“ u Brezoviku, dječjem odjeljenju Opšte bolnice u Beranama i JU Dječiji dom „Mladost“ u Bijeloj po 3.000 dolara.

Predsjednik kluba Ramadan Ibrić kazao je da će Dnevnom centru za djecu sa smetnjama Ulcinj“ biti uplaćeno 2.000, a NVO „Help“ u Plavu, koja takođe vodi brigu o djeci sa smetnjama u razvoju, 1.000 dolara.

„Odluku o donacijama donijeli smo na sjednici Upravnog odbora kluba“, rekao je Ibrić.

Podsjetio je da je Montenegro golf klub „Nujork“ 18. maja ove godine održao humanitarni turnir u Njujorku na kojem su prikupljena sredstva za te ustanove i NVO.

„Na narednom sastanku donijećemo odluku o raspodjeli preostalih sredstava dnevnim centrima za brigu o djeci sa smetnjama u razvoju u još nekoliko opština u Crnoj Gori“, kazao je Ibrić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!