Veliko priznanje: Šesnaestogodišnji Dino Radončić igrao protiv Boston Seltiksa

Šansu da zaigra za Real Madrid na ovom meču dobio je  i šesnaestogodišnji Dino Radončić, porijeklom iz Gusinja. On je na terenu proveo pet minuta i  upisao dva skoka. Inače, Dino je odradio kompletne pripreme sa prvom ekipom Reala i zadobio povjerenje trenera Pabla Lasa. Važi za jednog od najboljih evropskih košarkaša u svom uzrastu

Prethodne noći odigrano je devet mečeva NBA predsezone, a jedan od njih i u Madridu. Prvak Evrope je dočekao Boston Seltikse i poražen je rezultatom 111:96. Za Real Madrid na ovom meču je briljirao Trej Tompkins, pojačanje iz Nižnjeg Novgoroda, sa 24 poena i osam skokova.

Kod pobjednika je, prenosi portal mvp.rs, najefikasniji bio Ejveri Bredli sa 17 poena, a pratio ga je Dejvid Li sa 13, uz 11 skokova i četiri asistencije. Trener Bred Stivens ponovo je ravnomjerno rasporedio minutažu na 13 igrača. Dugačka klupa će biti najveći kvalitet Seltiksa u sezoni koja slijedi, s obzirom na nedostatak velike zvijezde.

Ono što je zanimljivo pomenuti je činjenica da je šansu da zaigra za Real Madrid na ovom meču dobio Dino Radončić (16, 200). On je na terenu proveo pet minuta i upisao je dva skoka.

Dino je sin bivšeg rukometaša Damira Radončića i, kako piše portal  mvp.rs, još nije odlučio da li će nositi dres Srbije ili Crne Gore.

 

.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!